Sommer, kom tilbake....

Det føles allerede som sommeren e over. Regn regn og atter regn, å 4.9 grader ut. Både energien og inspirasjonen t å læs på eksamenan som vente, forsvinn som dugg for sola. Sofaen, et varmt pledd, en kopp kakao å tv virke som en my fornuftier ting å gjør når en må bit i det sure eplet å skru på ovnan inn igjen. Våkna opp til meldinga om at det hadd snødd i Trondheim i natt... Nice...
Men, da e det så supergodt å ha nånn bilda av varmere tider å se tilbake på. Å ikke minst, bilda av Brenu Beach i Ghana der en har vært å opplevd paradisstemninga, å som en om nånn måneder vil vær tilbake på!!
Pilot Guides kåra den stranda til en av verdens 10 beste strender i et program. :D
E det fler som lengte etter en skikkelig god å varm sommer der ut??
Isåfall, se på det her bildet å bli grønn av misunnelse!!! hihi.....72936-9
Den her stranda va bare helt PERFEKT! Hvit myk sand så langt øyet kan se, å bli det for masse sol kan en bare trekk sæ tilbake under palmene å drikk en iskald glassflaskecola. En kjempekoselig, rolig resturant ligg i bakgrunnen. Himmel og hav, æ vil dit no!!!!

5 kommentarer

me

25.05.2006 kl.00:49

sukk du e jammen heldig!! som får fær dit igjen og slippe unna den mørke, triste, våte høsten i trondheim! og så fantastisk reisefølge du kommer til å få! heldiggris ass!!!

Hanne

25.05.2006 kl.15:07

for ei vakker strand. misunne dæ den! men ingenting slår brygga på Arø, d må du bare si dæ enig i!

V

26.05.2006 kl.17:14

Men Guro...koffor har du link te Bejeweled på bloggen da?!?! æ bli jo bare sittanes å gjør toill istedet for å studer...men arti toill da! :)

Hansen

08.06.2006 kl.12:07

Hei! Kul side... Spiser sjalutabletter her,bra strand ja! Gleder meg til å treffe deg på Levanger igjen. Klem:)

Ole ø

06.08.2006 kl.17:00

bare vær sånn du!! arø e bæst!! slange fritt å uten malariamygg, ehh,, kanskje en del mygg men husk at d e du som hovne opp t ballongstørelse av myggstikk, ikke æ!!Hilsen "strandløva"

Skriv en ny kommentar

hits