Turdag og sånt.

Som den kjernesunne norske familien vi er (?), så har vi erobret Bukkhaugen i dag, 458 moh. Flotters utsikt over hele byen (Levanger) og mer til. 

Hvis du googler "Bukkhaugen" så kommer det opp info om at du må ha med gode sko når du går dit, fordi du må over myr osv. Det stemmer ikke, for det er laga en finfin tursti helt opp til toppen. Bratt? Ja. Fremkommelig for permoen min? Jepp.

Jeg har oppdatert albumene mine på face'ern i dag. Har ikke laget albumet "Høst/vinter-14" før i dag, så jeg har pøst på med turbilder helt fra august og frem til i dag. Så nå tror alle mine FB-venner at vi er den aktive friluftslivgjengen som går på tur hver ledige ettermiddag/helg. Men for dere blogglesere kan jeg bare avkrefte det ryktet en gang for alle. Vi prøver å være flinke til å komme oss ut, men noen ganger er det rett og slett bare så utrolig godt å slappe av i sofaen også. 

I dag var vi flinke, og godt er det jo. Trøtt av frisklufta blir man også, så nå er det bare å legge seg på lading før en ny arbeidsdag i morgen. Her i Trøndelag er det høstferie, men jeg jobber ikke som lærer så den ferien kan jeg se langt etter. 

God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits