Skolebarnlivet er i gang.

For på mandag fikk jeg en førsteklassing i hus. Hun stortrives. 27 stk er de i klassen, litt mye vil noen sikkert si, men de er en så fin og skoleklar gjeng at det er bare fryd og gammen i klasserommet. I tillegg til skolen, så er også SFO-livet startet. Jeg jobber 50%, men til ugunstige tider i forhold til Almas timeplan. Hadde nok uansett søkt plass til henne der, for det er greit å bli kjent med ungene utenom klasserommet også. Hun stortrives, og i dag strålte hun da jeg hentet henne, for hun hadde knekt slengtaukoden!

Mormora jobber som lærer på skolen vår, og hun har såklart et ekstra øye på barnebarnet når hun har inspeksjon. Hun rapporterer om at Alma flyr rundt og leker med nye barn hele tida, så jeg tror dette skal gå veldig bra jeg.

Undertegnede derimot, hun trenger visst litt tid på å omstille seg til skolehverdagen... Da vi satt og gjorde leksene i går ettermiddag sier skolejenta plutselig:
A: "all de anneran hadd papir på boka si i dag, korfor har itj æ det?"
G: Shit....

I dag da jeg hentet henne på SFO sier en av de som jobber der:
"du hadde ikke krysset av for om hun skulle på SFO eller ikke i dag, vi tok henne med hit, regnet med at hun skulle det".
G: Shit....

Men, jeg har ikke glemt matpakke en eneste dag! Og det er bra gjort, i barnehagen var det full kost, så å sende med mat er en ny rutine. OG, i dag har vi kjøpt stofftrekk til boka hennes (og to ekstra, det kommer sikkert flere bøker), en genial oppfinnelse!

Ellers har vi allerede hatt endel leksekriser, og hatt et drueuhell i sekken. Og i dag sa Alma at de får frukt/grønnsaker til maten på skolen, da ble jeg litt "hæh?". Har jeg ikke hørt noe om. Må undersøkes nærmere.

Nå skal jeg vaske matbokser (DET er kjedelig det), god kveld!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits