Siden sist!

Det er nesten så jeg ikke våger meg inn på denne forlatte bloggen mer, den er så....ensom stakkar. Og alt er min skyld såklart. Bloggepiffen har rett og slett vært veldig veldig fraværende. Har lest endel andre blogger, men ikke lagt igjen et eneste spor etter meg. Men lærte meg Instagram like før jul, og ble bitt av basillen. Så jeg har ikke vært helt "ut"! Etter et kurs i sosiale medier laget jeg meg til og med en profil på twitter, men den står der ensom og forlatt (den også).

Anyway. Dette er det første innlegget på ca 8 måneder. Vi bor fortsatt på samme plass i den samme byen. Forandringen er at jeg har fått meg fast jobb, hurra! Og Alma har bare 4 dager igjen på barnehagen, for ever! Det er sykt det. I august har jeg skoleunge. Kunne fått angst av mindre. Heldigvis jobber mormor på skolen, og det er ikke lang skolevei, så det går nok veldig, veldig greit. Men sarte mødresjeler vrir seg nå litt likevel da ;)

Jeg har siden sist fått ei hestejente (...), skal ikke si at jeg jubler av det, men heldigvis har BestefarRoar (som er passe hestegæærn selv) gledelig tatt på seg oppgaven å være med henne på Knøttekurs.


Alma og James Bond.

Joe har fortsatt reist frem og tilbake mellom Ghana og Norge, men siden jeg har fått fast jobb nå = fast dokumentert inntekt (prosjektlederjobben min telte nemlig ikke som fast inntekt den) så skal vi (endelig!) søke om at han får permantent oppholdstillatelse her. Men først må jeg bare få innvilga søknaden om 50 % uføretrygd, for 50 % arbeidsavklaringspenger (som jeg har nå) er heller ikke en fast inntekt og teller dermed heller ikke. Ska'kke være enkelt sjø!

Og nå fikk jeg jernteppe.... Jeg kan spørre Alma hva hun mener har skjedd siden sist når hun våkner i morgen. Kommer sikkert på 1000 ting mer enn det jeg har nevnt.

Forresten, jeg liker jo instagram veldig godt da, navnet mitt der er 4wdmum (get it?).

God kveld!


Skoleveien. På vei til førskoledag.

7 kommentarer

Nina

27.06.2013 kl.22:00

Så stor hun har blitt!!:)

Guro

27.06.2013 kl.22:07

Nina: Ja, vet! :)

yngvild

27.06.2013 kl.22:10

liker!

Guro

27.06.2013 kl.22:22

yngvild: hurra! ;)

Vero

27.06.2013 kl.22:58

Tommel opp!

Cecilie von der Ohe

27.06.2013 kl.23:03

Hei, og gratulerer med fast jobb! :-) Jeg har savnet bloggen din, og lurt på om du hadde gitt deg helt. Det er stas å få fast jobb, og jeg forstår jo at det blir knapt med tid, da.

Cecilie

07.08.2013 kl.22:52

Så hyggelig at dere er tilbake!

Skriv en ny kommentar

hits