Du vet du er en dårlig blogger...

...når du må få tilsendt nytt passord hver gang du logger deg inn på bloggen din.

Nå går jeg snart for den enkle, men akk så risikofylte linja om å ha samme passord overalt. Når jeg har fått et bloggeblaff over meg den siste tiden og har tenkt "nå slenger jeg inn et kort innlegg", så mister jeg totalt spiriten når jeg ikke kommer inn fordi blogg.no sier at passordet jeg prøver å skrive inn er feil!!! Grrrrrr.

Anyways. Fredag, snart helg, jippi! Ingen store planer i dag, som vanlig blir det fredagskos med barne-tv og godis. Jeg (og Alma) synes at det er best tv-underholdning på fredager, så vi har kosekvelden på fredager vi. Gullrekka vår på fredagskvelden er barne-tv (inkluder superkviss og supernytt), fin fredag, dyrepasserne og norske talenter (frem til nyhetspausen). Mye tv-titting på en gang, jeg vet. Men på fredagdskveldene er både mor og datter slitne, så da er det rett og slett godt å slaffe i sofaen. Og programmene er behagelige og fine. Lørdagskosen endte med katastrofe for noen uker siden, da serien "Dauinger" startet på NrkSuper. Alma vræla, og jeg skvatt faktisk selv jeg. Synes nok ikke NRK har truffet heeeelt med å sende en seriøe om døde mennesker klokka halv sju på lørdagkveldene. Med ei aldersgrense som er 7+, kunne de godt ha sendt den etter klokka sju.

Jeg sitter og venter på at mobilen skal få litt lading, så er det igang med den O store billettbestillingsdagen. Skal bestille flybilletter til deltakere på resten av kursene vi arrangerer i år, en gledens oppgave skal jeg fortelle dere! (Not) Det verste er ikke å ringe og bestille, det tar tid men går helt greit. Men det å finne ut hvilken flyplass folk skal reise fra? Det er ikke alltid enkelt det. Særlig små steder langs kysten. Jeeeeez. Jeg google map'er til den store gullmedalje, men likevel greier jeg ikke alltid å se hvilken flyplass om er nærmest mange ganger. Det finnes mange småsteder i Norge altså!

Ellers er alt bra her i huset, høsten har kommet, Alma har begynt på musikkleik på Kulturskolen, jeg jobber fortsatt 50%, Alma går fortsatt i barnehagen, og...ja. Det er vel egentlig ikke noe helt spesielt som skjer. Men hverdager er greie dager de også. De er jo hva man selv gjør dem til.

Nå er mobilen nok ladet, så nå skal jeg sette igang, fin fredag!
4 kommentarer

Synne

19.10.2012 kl.16:25

Så koselig å se livstegn! :) God helg!

Pia

20.10.2012 kl.13:26

Der var du:) Vi liker dauinger, vi da, men den var nok mest passende for de litt store, ja.

Vero

23.10.2012 kl.20:59

Da stæmme æ for at du må blogge litt oftar, rætt og slett :)

22.11.2012 kl.12:01

Hyggelig at du blogger, selv om det ikke er så ofte. :-)

Skriv en ny kommentar

hits