Det satt en fugl på en gren....

Helgen som var bød på en betydelig nedtur. Jeg fant til min store glede igjen yndlingsjeansen fra studietida på NTNU. Jeg dro den lykkelig på, og den stoppet nøyaktig 10 cm over knærne!! Det kvalifiserer liksom ikke til å være lår engang. Dumme, dumme bukse, den ha krympet i skapet. Greit hvis jeg ikke hadde fått igjen knappen liksom, men og ikke engang få den opp til lårene?!!? Fader jakob!
Buksa ble kasta på hue ut av leiligheten asap, og jeg trøstet meg selv med Pepsi Max og Stratos mens jeg så på Mgp jr...

Pepsi Max hjelper alltid på humøret, men det som virkelig utgjorde en høydare for humøret, var at jeg hentet Pomp de Lux-pakken vår med klær i dag. Vi var på home shopping (eller hva det nå heter) for noen uker siden, og jeg var vågal og bestilte meg en barnegenser i den største størrelsen de hadde, 146/152. Den var så vid og flagrende at jeg tenkte at "det går sikkert bra". Og halleluja, den passet!! Nå ser det unektelig litt rart ut å presentere et bilde av ei jente på knappe 5 år med genseren på, men den er kul til voksne og altså!..

På hjemmesida til PdL står det: "Størrelsen er barnets høyde angitt i cm." Nå hadde jeg neppe fått på meg ei bukse i 146/152 (særlig med tanke på helgas buksekatastrofe), men det gikk altså helt fint å være 1,5 cm høyere enn størrelsen i denne vide genseren. Kunne forøvrig tenkt meg veldig mange flere plagg fra barnekolleksjonen jeg, bynn å lag i voksenstørrelser også da Pomp de Lux!
Alma fikk to antrekk, et (selvvalgt) sett med kjole, tynngenser og pelsvest (!) av mormora, og et sett med ullskjørt, bluse og cardigan av meg. Skal ikke love bort noen outfits bilder av henne, for det kan raskt skjære seg. Men man vet jo aldri, hva litt sjokolade kan gjøre for samarbeidsviljen utover i uka ;)

Nå er det natta i denne heimen!
(i morgen skal jeg såklart ha på meg den nye genseren!)

 

 

2 kommentarer

Carmen

09.10.2012 kl.11:14

Fin blogg

Susan

12.10.2012 kl.22:42

Når jeg solgte pdl klær solgte jeg mange ganger barneklær til voksne damer -:)

Skriv en ny kommentar

hits