So last year.

Takket være at jeg er verdens tregeste person (når det gjelder å blogge), så er dette innlegget egentlig ikke særlig nyskapende, da alle bloggerne i norges land har skrevet det samme.
For jada, jeg har også fått et gavekort av Polarn O. Pyret. Fikk en e-post der jeg fikk en rabattkode å handle for, og et spørsmål om jeg kunne tenke meg å skrive om det på bloggen min. Såklart visste jeg at dette var tidenes pr stunt, de sparer mange mange annonsekroner osv. Og at jeg sannsynligvis ikke var håndplukket til oppdraget (jeg har tross alt en blogg som har vært tyst som graven i et halv år!).
Men hey, gavekort er gavekort liksom. Og når jeg i tillegg fant ut at det var gratis frakt den uka jeg fikk tilbudet, så slo jeg til sporenstreks (= Norges mest verneverdige ord i 2011!)!

Jeg valgte å være så sleip at jeg utelot Alma totalt fra utvelgelsesprosessen. Stilen hennes er mildt sagt....fargerik for tiden. Mens mora føler at det er på tide å roe ned litt nå når det nærmer seg høst. Så derfor ble det... kordfløyelbluse med oransje hester!! :D Skjortekraven er avtagbar, og Alma ville ha den av med en gang hun fikk den. Blusen er like fin fordi, så det går helt greit. Fikk henne til å ha den på når jeg skulle ta bilder. Og by the way, det er herved bevist at det ikke er kameraet, men fotograefen det kommer an på når det gjelder bildekvalitet! Har fått lånt et finfint speilreflekskamera, og dette er hva jeg fikk til....Handelen min i nettbutikken gikk helt greit. Bestilte en sen kveld, og da jeg skulle trykke den siste "bekreft handelen" så skjedde det noe og handelen min gikk ikke gjennom. Da jeg prøvde på nytt virket såklart ikke rabattkoden min. Men etter at jeg skrev en e-post til kundeservice, så fikk jeg ny rabattkode tidlig neste morgen, og jeg fikk bestilt blusen. Polarn O. Pyret pakket søren ta meg blusen samme dag og sendte, så neste dag fikk jeg melding om at den var klar til henting i byen! Det kaller jeg å være rask på labben!

Blusen er kjempefin, og kvaliteten er goooooooood. Det eneste jeg har å pirke på, og det gjelder ikke bare Polarn O. Pyret, men alle kleskjeder, er hva skjer med størrelsene på klærne?! Jeg bestilte str 122-128 til Alma, det er 6-8 år. Alma er 4,5 år, og blusen er akkurat passe. Alma er ikke unaturlig stor for alderen, men å finne klær i den størrelsen hun egentlig skal bruke, det er klin umulig. Oppfordring til alle kleskjeder (både for barn og voksne); lag klærne i realistiske størrelser!

For alle som vil sjekke ut nettbutikken til Polarn O. Pyret, den finner dere på www.polarnopyret.no
Der er det myyyye fint. Jeg har veldig, veldig lyst på denne til Alma:

Fin ja!?
Jeg skal liksom være ferdig med julegavene før 1. desember i fjor, så hvorfor ikke begynne på lista med denne :)

Takk til Polarn O. Pyret for gavekort, og takk for en veldig positiv handleopplevelse.
Og fin søndag til dere andre!

Én kommentar

Cecilie von der Ohe

03.09.2012 kl.10:40

Det er fint at du blogger litt igjen, Guro. Jeg har savnet deg og var redd for at du ville gi deg med bloggingen. I motsetning til visse andre har du sikkert langt mer fornuftigere ting å ta deg til.

Cecilie

Skriv en ny kommentar

hits