En sosial utvikling. Og symaskin!

Dagen i dag har vært tilegnet organisering og møter (kom nettopp hjem fra det siste for litt siden, styremøte i borettslaget), men jeg har også fått tid til et hyggelig kaffebesøk med påfølgende skravvling. Jeg har vært skremmende usosial siden jul, vi har jo søren ta meg vært syke hele tiden. Men nå begynner det å lettne, bare jeg som er litt forkjøla enda, og det er jammen meg godt å se folk igjen! I helga var vi jo både i bursdag og i trønderbadet, og på mandag var det danseleik, på tirsdag var tok vi turen til skøytebanen sammen nabojenta og mammaen, og i dag hadde jeg kaffebesøk. Jeg tror egentlig jeg liker utviklingen ganske godt! :)

Kaffebesøket mitt i dag besto av Sissel, min private sømekspert! Hun har både blogg og eplabutikk, ta en titt og se hvor flink hun er. Eplabutikken er nyopprettet, så der triller det nok inn det ene produktet etter det andre i den nærmeste fremtid, så det gjelder å følge med. Så det ble endel sysnakk i dag, for å si det mildt :) Jeg har jo rett og slett streika når det gjelder sying det siste halve året. Det er ikke noe morro å sy når symaskina man har er noe makkverk. Bursdagen min nærmer seg med stormskritt, og jeg har bestemt meg for å ønske meg symaskinpenger av familien i år. I tillegg har mamma sagt at hun vil være symaskinmedeier (vi eier makkverket sammen også), så da blir det symaskin om ikke veldig lenge!!! *Lykke*
Nå gjelder det bare å finne ut hvilken maskin jeg skal ha, og det er jo ikke akkurat en enkel oppgave. Særlig for meg som synes alle maskiner ser bedre ut enn den jeg har. Så om noen har tips til hva jeg bør satse på, rop ut!


http://englequilt.blogspot.com

I morgen har jeg bestilt meg time til noe spennende, lurer veldig på hvordan det går når jeg skal til pers klokken 11 i morgen formiddag. Blir det suksess er det noen som har fått en ny stamkunde ;)
Resten av morgendagen er jeg barnløs, for Alma blir hentet i barnehagen av nettopp, Sissel :) Hun jobba i barnehagen før, og Alma savner henne. Så i morgen skal hun få bli med hjem, og det er stas skal jeg si dere. Regner med jeg får hjem ei superfornøyd tøtte i morgen ettermiddag :)
På fredag skal jeg og Alma, holde dere fast, ta maxitaxi til Trondheim! Jeg skal på møtehelg med likemannsutvalget, og Alma skal være med ei natt. Barn under 12 ligger gratis på hotellet, kjempesnedig! Alma skal på sin første photo shoot (skrives det sånn egentlig??) på lørdag. True story faktisk. Derfor hun i grunnen er med. Men ikke fænsy som det høres ut altså. Det er ikke en event som kan forvandle meg til Gærne-Guro (som Gærne-Gunilla i hollywoodfruene vet dere) liksom. Alma tror forresten at hun skal til Legoland. Spør meg ikke hvorfor.

Nå må jeg legge meg. Søren klype, det er jo så kjedelig...
God natt!


Fiiiine tulipaner som snille Sissel hadde med til meg. Jeg elsker tulipaner!
(legg merke til danderingen av sjokolader i nesten samme farge som blomstene! Veldig fornøyd med den altså)

2 kommentarer

Tanta til Beate

09.02.2012 kl.00:35

Så flott at sykdomsperioden avtar og det sosiale liv øker! Og spennende med ny

symaskin da - bra bursdagsønske. :-)

Sissel Grendahl

09.02.2012 kl.08:47

For et positivt innlegg etter en positiv dag :-) Tuuuusen takk for at du reklamerer for meg, liker liker. Det er jo det jeg er så forferdelig dårlig på, å ha tro på det jeg gjør...

Gleder meg til besøk i ettermiddag. Ha en fortsatt fin dag.

Klem Sissel

Skriv en ny kommentar

hits