Kort oppsummert.

I helga har vi:

- vært på den fjerde barnehagebursdagen hittil i år. Trivelig som alltid, men veeeeldig kaldt å rulle dit i - 14 grader og vind. Etter fire bursdager på kort tid har mora også oppdaget at finklærbeholdningen til tøtta er ganske så mangelfull, for ikke å snakke om finskobeholdningen. Den består faktisk bare av ett par sko i str 26, og når tøtta bruker 30 i vintersko sier det seg selv at det er noe som ikke helt stemmer i den saken. Nå håpes det bare på mildere vær så man kommer seg til kjøpesenteret!

- "kosa" oss med grøt til middag hver dag. Dvs på fredag og lørdag. Fredag var det risengrynsgrøt og i går var det rømmegrøt. Jeg trenger vel ikke å legge til at det er Krølle som har bestemt menyen?

- her må jeg gjøre om "vi" til "Alma", for Alma har vært på skøyteisen for første gang, mens jeg satt hjemme i varmen :) Det var en stor suksess, jeg må innrømme at jeg hadde mine tvil om det ville gå, for det er ett stk sta unge jeg har. Og går ikke ting som hun vil så kan det bli bråk. Men hun hadde vært så flink! Mye var nok pga at det var "storunger" der, som hadde holdt henne i hånda når hun gikk. "Storunger" er stas skal jeg si dere!

- kosa oss max om kveldene. Alma har konkludert at når vi skal kose oss skikkelig, da må det være nachos til kveldsmat. Så vi har proppa oss med nachos på kveldstid vi. Også har vi sett både the voice og MGP. Alma så ikke alt da, men var storfornøyd med å få sitte oppe å se litt. Så glad var hun, at hun overøste mora med komplimenter på fredagskvelden. "æ e så stolt av dæ mamma! Hjertet mitt banke, det klør!!!". Gjett om moras hjerte klødde da.... ♥

- hatt en laaaaaaat søndagsmorgen. Alma sto til slutt opp å kledde på seg selv, så gikk hun på stua, tok frem mikrofonstativet sitt og begynte å dikte sanger om at mora burde stå opp. Da fant mora ut at det kanskje var på tide å krype ut av dyna hun også ;)

- vært i Trønderbadet! Søskenbarn (mitt ja) Torill sendte sms om at de plutselig hadde bestemt seg å dra til Trønderbadet, for de hadde noen billetter liggende som gikk ut snart. Så de kjørte fra Trondheim nuh, ville vi bli med? Jeg må faktisk si meg storfornøyd med meg selv på dette punktet, for vi heiv oss rundt vi, og ble med. Selv om jeg ikke hadde assistanse og måtte dra alene med Krølle. Hun var kjempeflink i både garderoben og i bassenget, så der fortjener hun virkelig mange stjerner i boka si! Etterpå dro vi sammen Trondheimsgjengen og spiste middag på Burger King ;)


En meget fornøyd unge på isen :)

Kan også legge til at da jeg satt og plaska midt i trønderbadet så klødde jeg meg i hodet, og der var det jo noe! Og det var mange av dem. Skjønte ingenting, men så, kom jeg på at joda, Alma hadde jo vitterligen "ordnet" meg på håret om morgenen. Så der satt jeg, med 5 Dora- og tingelingspenner midt oppå planeten... Fantastisk. Hadde jo ingen plass å gjøre av dem der jeg satt heller, kunne liksom ikke klipse dem fast i bikinien. Så de måtte pent få være der til vi dro hjem. (det må nesten legges til at når jeg nå sitter og skriver dette så kom jeg på at de er i håret enda... Men nå er de tatt ut altså!!!)

Der ble jeg ferdig, og innlegget ble postet bare 5 minutter over kl 23 Vero! ;)

God natt!

5 kommentarer

Elisabeth, Innerst i veien

06.02.2012 kl.00:13

Hi hi, du var sikker fin med den hårpynten. :-)

Og så godt et hjerte på den krølltoppen din.

Tanta til Beate

07.02.2012 kl.00:53

Det var helga si det tenker jeg! Syns jeg ser de fine hårspennene dandert ja! Hihi, fikk skikkelig flashback til en gang da døtrene mine var små: Den gang fantes "hårmascara", og de stylet sin far såå fin med r o s a pannelugg!

Guro

07.02.2012 kl.09:23

Tanta til Beate: åååååååh, hårmascara!!! DET var tider det! :D

Cecilie von der Ohe

07.02.2012 kl.16:28

Alma er flink til å gi komplimenter. Risengrynsgrøt har vært favorittmiddagen min på lørdager. Nå varierer jeg litt.

Cecilie

Johanne

08.02.2012 kl.11:27

Hei! Var det fint i trønderhovedstaden? Jeg kjøpte de perlene før jul, hadde de nå også?

Skriv en ny kommentar

hits