Stay at home mum. And kid.

Jeg skrev det forrige innlegget mandag i forrige uke, og siden da har sykdommen herjet i heimen. Ok, det hørtes litt dramatisk ut. Alma er sjuklingen. Legetime i forrige uke med påfølgende resept på Ery-max for en atypisk luftveisinfeksjon. Det kan umulig ha vært riktig medisin, for på lørdag fikk hun feber og har hatt det helt til i dag. I tillegg har hosten som hun har vært plaget med siden jul bare eskalert mer og mer. Etter legevaktbesøk i går kveld fikk vi resept på Cosylan, så nå er ungen dopa ned på hostesaft med morfin.

Det er uvisst om jeg er syk eller ikke. Jeg har blitt hosta og snørra på så mye at jeg går rundt med megahypokondertendenser. I tillegg må jeg bare innrømme at når vi er innendørs hele dagen, slasker jeg, og når jeg ikke steller meg og er "ordentlig" så føler jeg meg nesten syk selv om jeg ikke er det. Så jeg vet ikke om jeg er syk eller ikke jeg. Når jeg kjenner etter så klør det i halsen, jeg kjennes tett i hodet osv. Men jeg vet at i denne situasjonen kan jeg ikke stole på meg selv.


"Se mamma! æ treng itj å åpne munnen for å drikk!"

Å være inne i så mange dager i strekk, det er jammen meg utfordrende. Etter den første dagen hadde vi liksom gjort alt. Krølle er i fin form på formiddagene, så da krever hun aktivisering. Vi har mekka julekalenderpakker fra julekalenderen 2011 (som fikk en brå stopp da mora reiste på kurs og ingen andre tok ansvar!), vi har tegna, vi har lekt med parykker, vi har spilt ludo, stigespill, mikado, vi har rydda så og si alle rom (alma har vært søppelbøtteansvarlig), vi har lekt med barbie, vi har sett filmer, vi har gått på rollerblades (alma ja), vi har bada, vi har lest, vi har vaska klær, og nå begynner jeg å gå tom for ideer!


Modellen

Noe positivt har det kommet ut av hjemmetilværelsen vår, og det er at jeg har gått gjennom nesten alle rom og renska ut ting vi skal gi bort/kaste osv. Har bare kontoret og gangen igjen nå faktisk. Eller, jeg kan ikke påstå at jeg har kvittet meg med absolutt alt jeg ikke bruker i skapene på stua, men her må man rett og slett ta baby steps. I morgen har jeg store planer om å endelig få sydd forhenget til senga på almas rom, og et foran barbieskapet hennes. Vi har hentet ned alle barbietingene vi har samlet opp gjennom årene. Vi snakker barbiedukker fra min mamma og nedover til Hannis sine. Nå vet ikke jeg når mamma fikk barbiedukkene sine, og man skal i tillegg sikkert ikke røpe alder til kvinner i den generasjonen. Men barbiedukkene er sikkert nesten 50 år gamle. Bortsett fra at min mor var en ivrig barbiehårklipper, er dukkene like fine de. Artig å ha :)


Morfaren kom med middag i dag. Etter middagen sovna han og da skred Alma til verks :)

Nå skal jeg få flytta sjuklingen min fra sofaen og over i senga, så er det nattan her. Sikkert overhysterisk mor, men jeg har aldri gitt henne sånn morfingreier før, så da liker jeg å ha henne i nærheten så jeg kan følge med på henne når hun sover. Ikke at jeg ga henne full dose da. Pinglemor som jeg er...
Det er forresten ikke verdens beste plan det å la henne få sovne på sofaen.
 muskelsyk + bær en unge på 20 kg = ikke sant!...  Forhåpentligvis er hun lett å lede i søvne ;)
Bildene er fra de siste dagers innetilværelse.
God natt!


Mormora ble leid inn til spillrunder i kveld. Mora var spillelei...

2 kommentarer

Tanta til Beate

26.01.2012 kl.16:29

Håper Alma friskner til snart!

Er det lipglos morfaren får på leppene? Thi-hi!

Maja og Bianca

29.01.2012 kl.15:11

http://onedirectionzone.blogg.no/1327844148_konkurranse_med_premi.html

KONKURRANSE! Meld dere på :-)

Skriv en ny kommentar

hits