Innleggsbivirkninger.

Det man bør tenke godt gjennom før man vurderer om man skal engasjere seg i en sak eller ikke, er at når man skriver om den aktuelle saken i et offentlig rom, som feks på den offentlige bloggen sin, så er det mange som leser det man skriver og når de blir veldig engasjerte, så kan man plutselig ikke bare si at nei jeg gidder ikke likevel, jeg dropper det jeg. Så da jeg skrev dette innlegget for snart to uker siden, var det med ett ingen vei tilbake. Jeg endte i avisa, igjen.

Nå vet jeg egentlig ikke om det er lov til å bruke bilder fra nettaviser, hvis det ikke er det så rop ut så skal jeg ta det bort! Her ligger artikkelen fra Trønder-Avisa.

Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa.

Hvis dere synes jeg ser en smule forblåst ut, så er det fordi jeg var det! For svingende altså, å komme seg ned til stasjonen var et kapittel for seg selv. Det var jo ikke brøyta noen steder, så jeg måtte kjøre midt i bilveien fra meg og helt til stasjonen. Banna så det svidde etter inni meg, jeg hater å være så "synlig". Hei, her er jeg, jeg tror jeg kjører en bil liksom.... :/ Uansett, da vi sto og venta på at toget skulle komme, måtte ha bilde med både meg, rullestol og tog vet dere, så satte den verste snøstormen ever inn. Det har letta litt da dette bildet ble tatt, men det var surt som bare f.

Senere på dagen oppdagete jeg at lokalavisa også har plukket opp saken, de skrev om det her. På bildet i den artikkelen ser jeg potte sur ut. Men det var fordi jeg fikk beskjed om å se sint ut altså! Bildet er fra da de skrev om den utligjengelige byen min. Som fortsatt er like utilgjengelig by the way. Jeg skrev en konkret e-post til en gårdeier i sentrum i okt/nov 2010, og etter purring sier de at de fortsatt jobber med å få til ei rampe inn til de to butikkene som er i gården. Jadda, snakker vi om å dra ut tiden så man ikke skal gidde å følge opp saken lengre eller? Av alle eiere, så er det Levanger Menighetshus som eier bygården, og det skal jeg si dere, dere som sitter inne i Menighetshuset og later som dere ikke ser eller hører meg. Hvis dere tror at jeg har glemt dere, hvis dere tror at jeg ikke bryr meg lenger fordi det tar så lang tid, hvis dere tror at taktikken deres fører til at jeg finner enklere saker å konsentrere meg om, så tar dere feil! Nå føler jeg at det hadde gjort seg med en sånn mørk og skummel latter, men det blir jo bare teit egentlig.

Dagens største gledelige nyhet er egentlig at jeg har kjøpt meg en a-plan, almanakk, filofax eller hva en nå kaller det. 2 uker inn i det nye året innså jeg at det var meningsløst å skulle huske alle avtaler, skrive ned møtedatoer på en lapp hist og her. Så for å prøve å bli litt mer organisert er almanakk herved innkjøpt. En svart sak til den nette sum av 49,95 på Europris. Ser ut som skinn men er det garantert ikke. Jeg er meget fornøyd :) Morgendagen er visst allerede fyllt opp med 5 ulike avtaler. Oh joy. Best å finne senga asap!
Vi sneiks!

6 kommentarer

Elisabeth, Innerst i veien

17.01.2012 kl.00:14

Fader, du er tøff. Stå på krava!

Chanti

17.01.2012 kl.11:15

Jepp stå på videre i denne saken, snart er jeg der og også. Så er bra du kjemper foran meg nå;)

Gå inn til meg å les om dagens tlfsamtale. Den gjorde dagen min litt bedre. ....

Har du tid til å rydde fram en kaffeavtale på Magneten en vakker dag i den nye filofaxen din?

Klem

Tanta til Beate

17.01.2012 kl.12:49

Viktige saker som du profilerer på en utmerket måte. Du blir nok synlig, noe som kanskje ikke er til å unngå. Det må da være flere som ikke får ta med seg elektriske rullestoler om bord på toget? Og flere som ikke kommer seg inn i forretninger fordi det mangler ramper eller har andre hindringer? Flere av likemannsutvalgets medlemmer burde kanskje vise seg og sakene i media? Uansett: skikkelig bra jobba!

Roar

17.01.2012 kl.20:05

Enig! NSB burde ikke ha konsesjonen for Trønderbanen hvis de ikke tar med elektriske rullestoler. Alle andre enn staten er pålagt å legge til rette. Offentlig kommunikasjon burde faktisk vært det det viktigste å legge tilrette! Og når det er plass og mulighet allerede nå å få rullestolene inn på toget! Fylkesråd for samferdsel og miljø (H): tor-erik.jensen@ntfk.no. Skjerpings: Skriv han mailer. Mange! Alle! Lag en kampanje! Jeg har sendt til administrasjonen om det virkelig kan være sånn, men de svarer ikke... Men det er de pålagt i henhold til Forvaltningsloven. Og heller ikke jeg glemmer så lett.... Synes du er steintøff jeg, Guro. Stå på!

Line Kristine

20.01.2012 kl.00:33

Veldig viktig sak som det er kjempeflott at du fronter! Skjønner at det er slitsomt å være så synlig, men mange er nok utrolig takknemlige for at du gjør dette. Lykke til videre!!

Pia

23.01.2012 kl.21:06

Bevis på at du har en samfunnsnyttig blogg! Ikke noe fjas og tull her i gården!

Skriv en ny kommentar

hits