Back to (driving) school. Og helga.

Det viste seg at jeg tok grundig feil angående utseendet til nybilen. Jeg la ut et bilde i forrige innlegg som viste hvordan jeg trodde den så ut. Mens virkeligheten var en helt annen.

Tror ikke jeg har sett så nøye på brosjyren da jeg bestilte kiselgrå. Den er da vitterligen kremhvit? Og siden jeg er langt under middels interessert i bil, så har jeg ikke brukt et øre på ekstrautstyr, til bilombyggernes store overraskelse.
"Ja du ska itj ha nå oppgradering me ekstrautstyr å sånt du da?". Jeg bare, "betale itj 10000 krona for en bilfarge eller nå anna tull æ nei. Tok ut radio'n fra gammelbilen, den funke som fjell enda. Bil e bil. Så leng den går e æ fornøyd". Ikke dagligdags å få høre slikt for mekanikermannene som jobbet der tenker jeg :)

Jeg måtte ha med meg begge el-stolene for å prøve bilfester til dem, så det ble maxi taxi på meg og stolene på fredag. Kjørte med en veldig hyggelig sjafør som ventet på meg til jeg var ferdig på verkstedet, og så kjørte han meg hjem igjen. Verkstedmennene var forresten også veldig hyggelige, jeg gleder meg til å se hva de har fått til med bilen når jeg kommer tilbake for siste test. Fikk forresten høre at jeg måtte ha testkjøring med kjøreskolelærer før jeg fikk utlevert bilen!!! Jeg bare, hæh, tulle du me mæ?! Men neida, det er en ny regel siden sist jeg fikk bil. jeg ble jo driiitnervøs allerede da, men ble beroliget om at det ikke var en test sjø, det var bare for å se at jeg mestret bilen. At alt av ekstrautstyr de har montert fungrerer osv. Mye finjusteringer visstnok. De sa også at jeg selv kunne velge om jeg ville ha glattkjøringstest eller ikke med kjørelærer. Og da ropte jeg faktisk høyt "JA". Hvem sier neitakk til gratis glattkjøring liksom. Det er tross alt 16 år siden sist, og glattkjøringskunnskapene har falmet på den tiden! Tror alle har hatt godt av glattkjøringskurs nå og da. For begynner man å skli så tar panikken en, og da er det greit å ha kunnskapen om hva man skal gjøre friskt i minne.I helga har vi tatt livet med ro. Alma var ute i hagen med morfaren sin og bygget snølykt på lørdag. Det var 10 speik her, men de var ute i tre timer!! Ei av nabojentene kom over i hagen etter ei stund, og da hun skulle hjem ble Alma med henne. Da jeg kom og hentet henne etter en time skulle hun såklart ikke hjem. Stas å være med storjentene :) Begynner å skjønne at jeg begynner å få ei storjente selv, i tillegg til å være på besøk hos kompiser uten meg, så har hun også fått sin første bursdagsinvitasjon i barnehagen. Veldig stas kan jeg fortelle dere. Og hun gleder seg stort! Vet egentlig ikke hvordan slike happeninger fungerer jeg, skal foreldrene være med eller ikke? Bruker det å stå på innbydelsen? Uansett så har Alma bestemt at hun skal være der alene. Men vi får nå se hvordan det går når jeg leverer henne før vi spikrer den avgjørelsen tror jeg.

I dag startet vi dagen med å rydde rommet til Krølle. Et kapittel for seg selv egentlig. Er det mulig å ha så mange tig på et lite rom?! Og hva er tingen med å begynne å ta ut ting å leke med dem mens vi liksom skal rydde?! Arg!
Vi fikk til slutt "lurt" henne til å velge ut ting som vi skulle legge vekk, ved å si at vi skulle da ikke kassere dem sjø, vi skulle bare ta dem med til mormor, så hvis hun fant ut at hun ville leke med dem igjen så var de der. Det stemmer forsåvidt, det er mormora som lagrer almating som hun har vokst fra. Men de kommer ikke til å være tilgjengelige for lek, havner nok heller i ei kasse i en kjeller eller på et loft tenker jeg. Ikke at det kommer til å bli et problem, kan aldri i livet tenke meg at hun etterspør lekene igjen. Det er hvertfall blitt litt bedre der inne nå, men det er fortsatt forbedringspotensiale...

Nå skal jeg hoppe til sengs for å være opplagt til ei ny uke. Værmeldingene på nett (yr og storm) forvirrer meg stort angående neste ukes vær. Kan ikke legge frem uteklærne før man har stukket hodet ut av vinduet om morgenen og sjekka ståa tror jeg. Går da bra det og :)

God natt!

Én kommentar

Tanta til Beate

09.01.2012 kl.21:48

Stilig bil!

Skriv en ny kommentar

hits