Nyttårsnøtta for 2012.

Så var vi kommet til den siste dagen i 2011. Og vi sov til klokka ti ;) Hadde egentlig en plan om å være ut på tur klokka ti i dag jeg, men pytt pytt. Googla meg nettopp frem til at kjøpesenteret er åpent til klokka fire, så da har vi ingen hast. Alma og Hannis har satt seg under pleddene og sveiva igang "hu med håret"-filmen. Dvs Rapunzel. Filmen Alma så sånn ca 40 ganger på flyet til og fra Ghana i sommer. Fenger fortsatt like mye tydeligvis.

Det er visst obligatorisk med sånn kavalkade over 2011 når man blogger, men jeg melder meg ut jeg. De som vil lese om bloggeåret mitt får heller lese i arkivet. Sånne nyttårsforsetter er jo også ganske vanlig. Jeg har ikke fundert meg frem til mine enda. Mange synes slike nyttårsforsetter er noe tull, men jeg liker tanken på det jeg. Å reflektere over året som har gått, tenke over hva en har gjort og ikke gjort, hvordan en har oppført seg osv. Og ta med det over i det neste året med eventuelle justeringer. Det er jo det nyttårsforsetter går ut på. Å justere seg.

Men som sagt, jeg er ikke helt i mål med mine enda. Det kommer nok. Må bare bli ferdig med denne helga først, så har jeg tid til å tenke jeg også. De siste kveldene har vært totalt tankefrie, for jeg har sett på sesong 2 av Glee. Guro the Gleek har storkosa seg ;) For de av dere som kjenner til Glee, så vet dere at de dedikerer hele episoder til enkelte artister nå og da. I går kveld kom jeg til disk 5 i dvd-boksen, og der var det en hel episode med sangene til en artist. En artist som jeg aldri har skjønt meg på. En artist som får kvinner som er tredobbelt så gammel som han til å hyle som fjortiser, en artist som ikke lager bra sanger (?), en artist som noen ganger uttaler seg om aktuelle saker og får meg til å bli veldig flau på hans vegne, en artist som i en alder av 16 år laget en film om livet sitt, en artist som ser ut som om han er 12 år men som likevel er alle kvinners drøm (?). Og jeg skjønner det ikke!!! Ikke i det hele tatt. Og det ergrer meg. Hva er det resten av verden har skjønt, og hva er det jeg har gått glipp av? Dette må man bare gjøre noe med!

Så, i 2012 skal jeg finne ut svaret på;
Hva er det med Justin Bieber!?Hvis du vet hva det er med denne gutten, hva det er som gjør at kvinner på 30+ hyler av sine lungers kraft når han viser seg, hvorfor denne gutten er å regne som et sex-symbol(!?), let me know!
Jeg tror jeg har en hard nøtt foran meg i 2012, for jeg skjønner det ikke!!!....

God nyttår by the way :)

4 kommentarer

Tanta til Beate

31.12.2011 kl.13:16

Litt av en nyttårsnøtt det der! Jeg har kun registrertat JB er umåtelig populær, men hvorfor han er det, aner jeg ikke. Pen gutt, ja vel. Men som symbol for det ene eller andre, det begriper ikke jeg heller. :-)

Godt nytt år til deg og Alma!

Vero

01.01.2012 kl.14:27

Æ trur dessverre itj du vil finn svaret du søke...!

Yngvild

01.01.2012 kl.20:47

han e fæl. kjenner en tenåring du kan spørre...

02.01.2012 kl.21:17

nope...skjønner det ikke jeg heller... Jeg skjønner at små fjortis tøtter og soon to bee teenager er ville. Men de på 30 +??? Har faktisk ikke fått med meg at de på 30 + hyler en gang jeg... Hva sier det om meg tro?

Godt nytt år til dere!!!

Skriv en ny kommentar

hits