Baking i pysjamas.

Å være billøs i julestria går så det suser. No problem. Særlig etter at jeg fikk på vinterdekkene på permoen, da åpnet det seg en ny vinterverden der ute (en der man slipper å skli sidelengs nedover bakken utafor her). Det eneste jeg sliter litt med er at det tar ganske så mye lengre tid å kjøre permo enn bil. Jeg kommer ikke for seint eller noe sånt på grunn av det, men siden jeg av en heller annen grunn "glemmer" at jeg kjører permo fra a til b, så stresser jeg opp meg selv. I dag feks, kom jeg først inn døra klokka nesten halv åtte i kveld. Da hadde en tur på kafè og julelunsj med venninner, julegaveshopping og middag til pappa plutselig blitt en sammenhengende greie, for jeg rakk jo ikke hjem mellom hvert slag. Takk og lov så hentet pappa Alma i barnehagen mens jeg shoppa, og kom og tok med seg et lass poser jeg hadde dandert bakpå permoen.


Oppvaskeren. I nattdrakt.

Det var dagens referat ser jeg. I helga gjorde vi litt av hvert. På søndag sto jeg og Alma på kjøkkenet klokka halv to på dagen og baka kokosmakroner. I nattdrakten. Fantastisk godt å ha sånne daffedager. Alma insisterte på å ta oppvasken etter bakinga, og det sto hun tjona med kjempelenge. En hel bakebolle med såpevann endte sin ferd på kjøkkengulvet, men pytt pytt. Alma ble forresten helt hysterisk "åh nei!! vi må jo ikke ha vann på gulvet, mammaaaaaaaaaaaaa" (vi har pergo og barnet har tydeligvis blitt smittet av moras "vi må ikke søle vann på gulvet"-hysteri....).


Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jeg har egentlig ikke så mye fornuftig å komme med i dag kjenner jeg. Grunnen til at jeg fortsatt sitter her (har traffikert strekningen kjøkkenbord-sofa i et par timer mens dette innlegget er skrevet, måtte kikke på hollywoodfruene også vet dere;), er meget mulig at jeg utsetter alle de tingene jeg gjøre i kveld. Ferdigstille rapporten jeg holder på med, lage de få gavene jeg har på julegavelista i år, pakke inn julegaver (nei, jeg tilhører ikke den gjengen som eeeeelsker å dille med innpakningskreativiteter) og ikke minst, julekortprosjektet mitt. Fader, det skar seg totalt her i helgen. Skulle være lur, derfor limte jeg en julehilsen på baksida av noen bilder jeg bestilte opp. Jeg limte til den store gullmedaljen på lørdagskvelden, og da jeg våknet på søndag sto alle bildene i bro på stuebordet.... Sløste "bare" 17 bilder på det prosjektet, må finne på noe lurt med de resterende.Ja, så har vi hatt Buffy (the barking dog) på helgeovernattingsbesøk. Alma har fotografert besøket vårt. Hun kunne gjerne ha tenkt seg å ha Buffy her forever and ever, mens mora senket skuldrene ett hakk da hun ble hentet. Fin hund og alt der der altså, men litt for krevende for min smak (jeg er ikke noe dyremenneske, så egentlig teller vel ikke smaken min i det hele tatt).

Nå får jeg vel sette igang med litt julegavepakking (stønn), god kveld og natt!

6 kommentarer

Bondekona

19.12.2011 kl.23:00

Herlig med baking i pyjamas,

de så skikkelig gode ut de kokosmakronene(?)

:)

Elisabeth, Innerst i veien

19.12.2011 kl.23:44

Supert med bakedag i pysjen. Og kokosmakronene ser gode ut. Jeg er heller ikke sånn skrudd sammen at jeg elsker å pakke inn gaver, med stæsj og selvlaga lapper. Nei, de ser da rett så greie ut med vanlig julepapir og klistrelapper på. :-)

Tanta til Beate

20.12.2011 kl.00:09

Åh, kokosmakroner! :-)

Solveig

20.12.2011 kl.10:00

Eventuelt så kan man skrive med tusj rett på pakkene;-)

Flott blogg!

Hilsen fast følger som er litt taus, men som liker godt å lese litt om livene deres:-)

Linda

20.12.2011 kl.10:21

Skjønn bake jente i pysj:)

Takk for gode tips inne hos meg:)

ja her i huset er det også de voksne som bestemmer,selv om han gjerne vil være sjefen:)

Har bare ikke villet mase så mye om doen fordi er redd for at han ikke vil da:)Må vel bare fortsette i den retningen vi holder på:)

Nyt førjuls dager;)

Klem Linda;)

Pia

20.12.2011 kl.21:06

Bra med baking, uansett outfit. Har blitt lite baking her i gården. Har hatt noen runder med pepperkaker, men det går så fort unna, både baking og kakespising....

Skriv en ny kommentar

hits