Nå har vi vaska... Nei det stemmer, det har vi jo ikke.

Nå er det kun 9 dager igjen til julaften, og hvis vi ikke har tenkt å bruke selve julaften til juleforberedelser, så er vi faktisk nede i 8 !! Jeg har nettopp bestilt bilder til julekortene på nettet. Ekspressbestilling, kan hentes i morgen. Kikket gjennom julegavelista mi i formiddag, og konkluderte med at jeg ligger skikkelig dårlig an. Alle de hjemmelagde julegaveplanene mine er bare å glemme. Jeg har kun bakt èn sort julekaker hittil, colakaker. Pepperkakehus ble kjøpt ferdig på tirsdag, pyntet av Alma og satt sammen av meg og Hannis om kvelden. Julevask, hva er det? Almas hjemmelagde julegaver er langt fra ferdigproduserte, men det bekymrer henne ikke det grann. Mora derimot, stresser litt.


Vann på pose, et must å kunne håndtere i Ghana.

Skikkelig kjipt innlegg, ikke sant. Men poenget er at jeg ikke bryr meg det døyt om alt dette julestresset et sekund akkurat nå, for jeg er på hotell i Trondheim og bare slapper av sammen koselige mennesker! Vi måtte haste-lage et siste kurs i år, og pga kjempekort tidsfrist ble vi ikke mange. Men gudbedre hvor koselig vi har det. Likemannsarbeid er rett og slett å snakke sammen, så det gjør vi, til gagns.I tillegg spiser vi gooood mat på Solsiden hver kveld. Det har vært tid til julegaveshopping, og jeg har kjøpt en og en halv julegave! Jeg har kjøpt med meg delikatessesjokolader til hotellrommet, og koser meg med tv og sjokkis i hotellsenga hver kveld.

I morgen sender vi ut assistentene til meg og Laila for å kjøpe Dromedarkaffe til kaffepausen vår, chilikaffe, here I come sier jeg bare! :D I morgen rundt klokka to setter jeg meg på toget tilbake til Levanger, og da er det hjem og fiffe seg litt opp før man setter kursen mot nabo Yngvild og Førjulsjentekveill med Afrikastudiejentene! Og ikke nok med det, på lørdag er det visst julefrokost samme sted, pluss at jeg og Hannis skal lage julegodt senere på dagen. Hannis har planlagt vaniljefudge (?), mens jeg satser på Bountykuler og marsipankuler. Jeg har store planer om å være ferdig med alle julegavene på mandag, så håper det er søndagsåpent denne helga! I samme slengen har jeg faktisk tenkt å bake pepperkaker på søndag også. Så det så!
Kanskje det blir jul likevel? :)

Nå skal jeg trekke dyna over nesa og sove god og drømme søtt til i morgen.
Hva har Ghanabildene i innlegget å gjøre? De er i samme stil som julekortbildet jeg bestilte. Bare at det er enda mer "afrika" ;)

Én kommentar

Tanta til Beate

17.12.2011 kl.22:21

Chillikaffe! <3 Nam! :-)

Det fine med jula er jo at den kommer uansett om det er vasket og bakt eller ikke.

Tror jammen jeg skal skaffe meg litt chillikaffe jeg òg!

Skriv en ny kommentar

hits