Vær og vind og bil

Nå uler stormen pinadø meg rundt hushjørnene igjen, heldigvis sitter jeg inne i ei varm stue med tekoppen min og dataen! Takk pappa for vedbriketter, og takk jobben for dataøkten. Teen står jeg for selv :)

Jeg har ikke brydd meg så mye om det hustrige været som har feid over landet. Men fra i dag så må jeg bare innrømme at jeg ber til høyere makter om litt roligere vær. For fra i dag er jeg uten bil!... Jeg søkte jo tidligere i år om å få bytte bilen min, og siden jeg har hatt den i over elleve år så var ikke det noe problem. Nybilen er produsert i Tyskland, og den kom til Norge i forrige uke. I uke 50 skal den være hos ombygger. Men. Den gamle bilen min var på EU-kontroll nylig (i oktober, men skulle egentlig vært i september. kremt...), og der fikk den en rekke mangler på diverse bremseduppeditter. Som ble ganske så dyrt å reparare. Vi snakker hvertfall en 10 000 kroner. Hvem gidder å betale så masse penger for en bil en skal ha i kanskje max to måneder til? Ikke jeg.


Skiltløs... En æra er over.

Dermed er skiltene klippet av bilen, og jeg er fra 1 desember totalt uten bil. Nå tror dere sikkert at jeg er desperat, blir totalt hjelpesløs, får ikke gjort noe osv. Men jeg stresser ikke jeg :) Vi bor jo kjempesentralt her i Levanger, og jeg bruker uansett ikke bilen mye. Såklart er det greit å ha bil på dager der været er ufyselig, men ingen har dødd av å være ut i regnvær så vidt jeg vet. Hvertfall ikke når det er ti grader. Det eneste som irriterer meg er at jeg skulle gjerne ha vært på et par trondheimsturer før jul. Og siden trønderbanen ikke vil ta med elektriske rullestoler, så blir det ei nøtt å knekke. Har jo den manuelle stolen med hjelpemotor, men den er ikke særlig god på byføre med høye fortauskanter osv. Og jeg kan ikke reise alene med den, for plutselig sitter jeg fast. Men, til "byen" skal jeg! :)

Nå er det å rulle til barnehagen for å hente snuppis i vinden.
God 1 desember alle sammen!

3 kommentarer

Cecilie von der Ohe

01.12.2011 kl.20:18

Nei, jeg hadde heller ikke giddet å betale 10.000 kroner bare for å ha en bil i 2 måneder som jeg nesten ikke brukte. Her drikkes det mye gløggte i førjulstiden. Kos deg med teen! :-)

Cecilie

01.12.2011 kl.23:37

Skjønnet godt at du ikke koster på bilen så mye for å ha den i så kort tid. Var borti noe lignende jeg òg - jeg solgte den billig. Ble kvitt bil og utgifter, hihi!

john

07.12.2011 kl.04:59

taxi?

Skriv en ny kommentar

hits