Ønskelistekonkurranse hos hviit.

Jeg føler for å vinne noe før året er slutt. Det florerer av give aways og sånt i bloggverdenen, men jeg er så utrolig treg til å melde meg på!.. Man må jo gjøre så mye for å få lodd, link ditt, link datt, kopier bilde, skriv innlegg om det osv. Som regel ender jeg opp med ett lodd, for kommentar under give awayinnlegget. Ett skarve lodd kommer man ikke langt med!

Mens jeg driver og moter meg opp til klipping, liming osv (i dataverdenen), så har jeg laget en ønskelistekollasj fra hviit.no. For en uerfaren designer som meg, så er vel ikke kollasjen akkurat profft laga. Picasa er min venn, men vet da søren om jeg har skjønt alle funksjonene der. Men jeg fikk nå laget noe, og melder meg herved med på ønskelistekonkurransen deres!Ekornsengesettet og puta hadde vært fine på Almas rom. Resten kunne jeg tenkt meg å ha selv ;)

Hvis det er flere som vil lage ønskeliste hos hviit (og får muligheten til å vinne noe fra den!), så kan dere ta en titt på dette innlegget. Nettbutikken hviit.no finner dere her!

Fingers crossed for me!

 

2 kommentarer

Whitebite

28.11.2011 kl.23:00

orker ikke, gidder ikke..som regel å bli med på alt mulig slikt!

vinner aldri med det enkle loddet jeg tar;)

fine ønsker du har her!

og jeg digger adventstakene dine!

klems:)

Mona

30.11.2011 kl.21:29

Der skulle jeg å ha meldt meg på altså. Men som du sier, blir mye klippe lime osv...Men jeg har vært flink og meldt meg på med full pott på ett stort utvalg konkurranser (men glemmer å sjekke om jeg vinner da - håper de sier ifra...)

Jeg må rote meg på denne altså, mye fint på Hviit...

Men Guro, meld deg på mine to konkurranser da! (er jo faktisk tre da, har hatt en gående ett år... hehe, litt tregt kan man si).. Store vinnersjanser der! ikke så mange som er med vet du. Og du trenger ikke vite hva bloggroller er, det holder med kommentere og gjerne lage ett innlegg om de gavedryssene med lenke til meg ( vil jo ut i den store verden så derfor jeg maser om å bli lagt til her og der vet du ;0) ) da er du oppe i to lodd - trykker du på "Bli medlem av denne bloggen" er du følger også og det gir lodd i alle gavedryss hvor det står at du får lodd for det (selv om du har gjort det for lenge siden) KOM IGJEN! MELD DEG ;0)

Ha en fin kveld der oppe!

Skriv en ny kommentar

hits