Testing, testing.

For noen måneder siden meldte jeg meg inn i Like'n'Share-gjengen. Det vil si, jeg registrerte meg på nettsida deres etter at jeg fikk en e-post fra dem der de nettopp lurte på det, om jeg ville være med. Gratis ting for at jeg skal prøve dem? Jatakk :) Det jeg har syndet stort mot, er denne rapporteringbiten som er med i dealen. Jeg er så gnien (på personvernet mitt) at jeg nekter å innstallere facebook app'en, som gjør det superenkelt å gi tilbakemeldinger om produktene jeg tester. For man må godkjenne at Like'n'Share får kontroll over facebooksida si, de kan poste på den og får tilgang til dataene mine, selv når maskina er slått av. No way jose. Dermed er rapporteringsterskelen min blitt skyhøy, men nå , skal jeg rapportere så det synger etter!

Dette er det nyeste jeg har smakt på:


Jeg klipper inn produktomtalen:

En frisk pastillnyhet fra Fisherman?s Friend!

Den nye Pro Fresh fra Fisherman?s Friend gir umiddelbar og langvarig forfriskning av munnen. Pro Fresh inneholder Grønn Te og finnes i variantene Blueberry og Lemonlime.
- Inneholder Grønn Te
- To smaker: Blueberry og Lemon Lime
- Umiddelbar og langvarig forfriskning av munnen
- Sukkerfri
-Enkel å ta med seg
 
I'm not breath taken (haha, tog du an?;)
Ikke sukker nei, men så mye kunstige søtningsstoffer så det halve kunne ha vært nok. Kunstig søtsmak er ikke godt. Og disse tablettene gir meg en kunstig søtsmak i munnen i evigheter. Dessuten synes jeg det er litt juks når det reklameres med at det inneholder grønn te, når den grønne teen i pastillene utgjør 0,3 %.
Da vi pakket opp konvolutten med pastillene (fikk en i hver smak) måtte både jeg og Alma prøve med en gang, såklart. I tillegg fikk Alma lovnader om å få ha med seg ei av eskene på danseleik etter middagen. Det ble raskt trukket tilbake da jeg etter hvert leste bak på eska, og fant ut at de ikke anbefalte at barn under 5 år skulle spise disse pastillene. !!!
Kan hende jeg er alt for dårlig til å lese info om ting jeg putter i munnen, men at ting som jeg regner som søtsaker (kunstig søtstoff = søtstoff) ikke kan gis til barn, det synes jeg er litt merkelig. Og hvertfall 5 år. Vanligvis er advarslene gjeldende for barn under 3 år. Ja, jeg vet det er for leker osv. Men likevel. Når en pastill ikke kan gis til et barn under 5 år så blir jeg skeptisk!
 
Så beklager Like'n'Share, denne gangen likte jeg ikke det jeg fikk tilsendt.
Garantert ikke en anmeldelse dere ønsker, men jeg må være ærlig.
Men takk for at jeg fikk prøve pastillene da! :)

4 kommentarer

Elisabeth, Innerst i veien

21.11.2011 kl.00:34

Jeg har bare testa den ene med Blueberry, men syntes den var god, jeg. Men ikke pokker om jeg selger fb-profilen min for to pastillbokser! Ærlig talt, de skal kunne poste innlegg uten at jeg godkjenner det osv. NO WAY!

Vero

21.11.2011 kl.09:31

Regner med du slutter å drikke pepsi max også da ettersom kunstig søtstoff ikker er godt? Muhahaha. Høres forøvrig helt merkelig ut at de kan kreve så mye tilgang til fb-sida. Hjelpes.

Linda

21.11.2011 kl.10:03

Hei høpp!!

Gøy du vil være med på min gi vekk..masse lykke til!!

Ha en fin uke:)

Klem Linda:)

Guro

21.11.2011 kl.10:29

Vero: Pepsi Max er bare barnematen i forhold til søtstoffinholdet i disse pastillene. Både flere og mere i pastillene faktisk. Og Pepsi Max drikker jeg jo kun i helgene, men pastiller er liksom noe man tar en av hist og her, hele uka. = ikke bra.

Elisabeth: helt enig i den facebookgreia!

Skriv en ny kommentar

hits