Fin tur og salgsutstilling.

I dag har vi tatt toget til Trondheim der vi var på "Pippi feirer jul" i Olavshallen. Togtur, forestilling og middag på Egon var toppers, vi har hatt en super dag! Vi reiste sammen Sissel og gutta, og det var hun som tok bilder, så venter på å få oversendt dem før jeg skriver mer om turen vår.

Mens vi koste oss i "storbyen" så satt min bror og søster på Dampskipsbrygga og passet på salgsbordet vårt. Har nemlig meldt på New Page-tingene på salgsutstilling i helga. Jeg stiller med New Page og trommer, mens flinke Sissel har sydd. Salget i dag har gått helt greit. Ikke superbra, men vi har ikke tapt på å være der da :) Min bror solgte i tillegg en av stortrommene så da må vi si oss fornøyd med dag 1. I morgen er det min tur til å passe på, så hvis det er noen som kunne tenkt seg å ta søndagskaffen i trivelige omgivelser så kom innom da. Det er kafè der og greier!


Bilde tatt av Yngvild (stjælt fra face....:)

Jeg var så trøtt etter turen vår i dag, at jeg vurderte å legge meg klokka ni. Isteden ble jeg sittende å se på Graham Norton Show på youtube... Nå har jeg lukka youtubevinduet, og kjenner at det er så til de grader sengetid for denne dama, at jeg rett og slett må stupe til sengs nå om jeg skal makte å stå på messe i morgen.

God natt, vi sneiks (eventuelt skrives)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits