Siden sist...

... har vi feira bursdagen til Moffa. Alma i selvvalgt outfitVi har baka årets første ladning med pepperkaker. Man må velge sine kamper med omhu, så da krølle la seg ned på gulvet foran pepperkakedeigpallen på Ikea og brølte så resturantgjestene i andre etasje sikkert satte dispensercolaen i vrangstrupen, og jeg tok et overblikk over egen situasjon, som var alene på Ikea med treåringen (ok, snart 4 da) i rullestolen som egentlig ikke er innendørsrullestol og dermed er vrien å kjøre i en butikk, nedlesset med ikeaposer som hang på stolryggen. Og altså den sprellende/vrælende ungen på gulvet foran meg. Da ble pepperkakedeigen med hjem.Vi har vært i Olavshallen og sett på Putti Plutti Pott for første gang. Jeg har aldri vært borti historien før, men det var veldig artig. Prikken over i'en var at vi i pausen fikk komme bak scenen og hilse på selveste PluttiPotten! Alma har proklamert at han (altså ikke Putti, men the real person) har vært kjæresten hennes siden vi var sammen på julesamling i FFM i november i fjor.
Bak scenen fikk jeg trena armmusklene, for hun var så sjenert at hun måtte holdes på plass for å få tatt et bilde. Kjærleiken er tricky altså... :)I tillegg til dette, så har jeg arrangert det siste likemannskurset i foreninga for i år. Det viste seg å bli ei slitsom helg, da jeg i utgangspunktet skulle være kursleder sammen flere, men alle ble syke, og i tillegg ble foredragsholdere også syke, så jeg måtte holde store deler av kurset selv!!... Det gikk det. Men never again...

Ole Brum, min kjære lillebror har blitt 20 år, hurra!

Jeg har vært på 30-årsfeiring til Vero i Trondheim, men hun fyller ikke år før i neste uke da :)

Jeg har streva endel med å få BPA-ordningen min i ordnede former. An ongoing project...

Jeg har faktisk sydd litt, halleluja liksom!

Sist men ikke minst, jeg har meldt meg på julemesse med New Page-tingene! Spennende. Vet jo aldri hvordan det går. Målet er foreløpig å selge så mye at det dekker leie av plass på messa :)
Stedet er forresten Dampskipsbrygga her på Levanger, lørdag og søndag denne helgen.
Kom kom!

Nå er det nattan for lenge siden.
Ikke verdens beste innlegg det her, tar litt tid før jeg er inne i blogge-modus igjen kjenner jeg.
But it's a start.
God natt!

Én kommentar

Tanta til Beate

18.11.2011 kl.20:36

Kjempeartig å titte innom bloggen og finne nytt innlegg! Kan virkelig forestille meg Ikeaturen! (ler-godt-men-ikke-på-en-dum-måte) Man velger sine kriger, ja. :-)

Morsomt bilde av gutten og Alma - litt av et kroppsspråk!

Skriv en ny kommentar

hits