Hurra for deg som fyller ditt år!

Nå dveler vi ikke over bloggpause, hvem, hva, hvor, hvorfor osv (orker ikke nå). Isteden roper vi høyt hurra for VERDENS BESTE ALMA FAFALY SOM FEIRA 4-ÅRSDAGEN SIN I DAG!Det var fullt hus og stormende jubel her i ettermiddag. Ikke den største leiligheten i verden vi har, men 10 kidz og hvertfall 15 voksne fikk vi pressa inn. Midt-i-uka-bursdag blir gjerne et spise-middag-etter-barnehagenselskap, derfor serverte vi pølser i brød, pølser med spaghetti (takk for tipset Pia!) og kjøttboller på pinne. I tillegg til muffins, cake pops, regnbuegele i porsjonsglass og oreokake (=bursdagskaken). Alma fikk selv velge hvilken kake hun skulle ha, og valget var overraskende nok Oreokake. Greit for meg!Festen startet allerede i barnehagen den, der det var feiring med sang, lesing, bursdagssmoothie og mere til. Alma stilte i.....brudepikekjolen! Det er tross alt bursdag bare en gang i året, og i tillegg; skal man bare bruke den kjolen i høytidelige tilstelninger så blir den jo hengende urørt på soverommet. Så brudepikekjole it was.
Afrikatante Vero var med og hentet i barnehagen, og det var ei lykkelig snuppelure som kastet seg i armene på henne.Vel hjemme var det opptreden i stua. Iført dansedrakten jeg eBay-shoppa til henne for ei stund tilbake, hørte vi på den nye Malin-cd'en og Alma sang i mikrofonstativet hun fikk av meg og Joe. Skulle ha vært filma, hun var priceless.
Så kom gjestene, så var det livat her, så dro barna med foreldre og vi var noen voksne som satt igjen her og skravvla mens alma prøvde fiskespillet og symaskina hun fikk av tante Hannis. Så ble en overtrøtt unge bært på badet og en enda mer overtrøtt unge lagt til sengs der hun sovna på null komma niks. Mora skulle også ha lagt seg, men må bare "lande" litt før hun også tar kvelden/natta.


Barndomsminner!

Nå er ikke jeg en som bruker store ord om følelser og slikt. Men som vi sier hver kveld før du sovner Alma; mamma låvv ju påvv ju og ælske dæ pælske dæ! ♥
For meg er du verdens fineste Alma Fafaly. Ingen over, og ingen ved siden av.

8 kommentarer

Nina

16.11.2011 kl.08:58

Gratulerer med 4 åringen!Stor jente:)

Det fiskespillet så gøy ut!Der fikk jeg en ide til Jessicas 3 årsdag om en mnd:)

Tanta til Beate

16.11.2011 kl.10:07

Hva gjør det vel med bloggpause når det kommer et slikt fyrverkeri av et innlegg! Skikkelig sprudlende beskrivelse av en fireårsdags-feiring! Så topp med fireåring! Gratulerer, gratulerer! :-D

Øyfrid

16.11.2011 kl.10:29

Takk for artig bursdagsfest! Og utrolig god mat og kaker, kan du ikke legge ut oppskrift på oreokaka og cake-popsen? Gaute ble plutselig litt ivrig på å gå hjem, men det viste sæ å være fordi æ sa han kunne smake på en ting fra fiskeposen når vi kom hjem... Dårlig taktikk fra kakesulten mamma ;-)

Siri

16.11.2011 kl.11:19

Fineste bursdagsjenta!!! Gratulerer med dagen. Skikkelig draget på den mikrofonen :-)

Cecilie von der Ohe

16.11.2011 kl.14:20

Hei Guro!

Endelig et livstegn fra deg. Jeg har savnet deg. Gratulerer på etterskudd til Alma! Kakene hørtes gode ut. Jeg må få prøvd ut noe av alt dette nymotens greiene.

Mammarie

16.11.2011 kl.20:48

Gratulerer så mye med dagen til en herlig sprudlende jente!!

brørsa

16.11.2011 kl.21:19

ÅÅÅÅÅÅÅÅ, ønska æ va der ilamme <3

Pia

16.11.2011 kl.21:56

Ei herlig bursdagsjente! Regner med dere fortsatt feirer?;)

Skriv en ny kommentar

hits