Redesign.

I kveld har jeg jobbekveld, for i formiddag, da jeg egentlig skulle få unna papirarbeid så dro jeg heller på redesignkurs. 
Det var kjempegøy! I vår hadde de ei redesigngruppe på frivillighetssentralen her i byen, men i høst så var det ingen som hadde meldt seg på, så den ble avlyst. Det vil si, jeg meldte meg på, men det var ingen andre. I forrige uke ringte kursdama til meg og lurte på om jeg ville bli med å starte opp gruppa igjen, og reklamere litt for den for å få med flere. I tillegg skal de skrive litt om den i avisa, så folk vet at det finnes ei redesigngruppe.

Jeg sendte rundt meldinger, og fikk med meg ei venninne. Jeg hadde med meg klær til å sy om, mens venninna mi kikket gjennom kleshaugen som lå på syrommet. Der var det mye fint! Hun fant seg ei fantastisk fin kåpe (sånn til knærne) som var helt tipp topp. Ikke slitt i det hele tatt. Men siden det var redesignkurs vi var på, så fikk hun ikke kåpa om hun ikke gjorde om på den :) Dermed fikk den et hjerte på ryggen, hun sydde inn armene (de var litt vide, trompetarmer nesten) og hjerte på den ene lommen. I tillegg skal hun gjøre om på lukkingen siden magen hennes kommer til å vokse jevnt og trutt helt frem til i januar ;)
Kåpa ble kjempefin!

Siden jeg hadde tatt med meg noen klær satte jeg igang med det jeg hadde med. En cardigan som er for liten, og en tunikalignende sak som jeg faktisk aldri har brukt. Jeg klippa av den øverste delen på tunikatingen og den nederste delen på cardiganen, sydde de sammen og vips, en kjole!Det er nesten så enkelt at det ikke kan være sant. Lurer kanskje på om jeg skal sy den inn litt her og der, for å få den litt mer shapa. Eller, innsvinga som det sikkert også heter.
Hvis den blir en suksess skal jeg kjøpe meg leggings, det føles som om leggings passer perfekt til denne kose-kjolen.
Eller hur? :)

(PS! for ei stund siden etterspurte en leser et innlegg om mine erfaringer med BPA. Det kommer, det kommer. Men det tar bare litt tid å skrive. Må vurdere mine ord med omhu, for min erfaring med BPA omhandler jo også andre mennesker, mennesker jeg har taushetsplikt overfor. Så jeg må hele tiden skrive nøytralt, og det krever konsentrasjon:)

(PS2! kanskje kommer det til og med et innlegg om den O store Audun Lysbakkendebatten. Makan til hylekor har jeg ikke sett makan til. Og da snakker jeg ikke om Lysbakken, som jeg anser som å ha tatt opp en viktig problemstilling. Jeg snakker såklart om de som vrir og vender på hvert ord mannen sier, og får alt til å høres ut som omhan mener at barna skal komme sist, etter likestilling, foreldrenes ønsker osv. De gjør de jo ikke. Hør på hva mannen sier for gådds seik!!!!)

6 kommentarer

Tanta til Beate

25.10.2011 kl.23:06

Du er så flink! Fin kjole!

Whitebite

31.10.2011 kl.09:00

oj,flink!

må vre artig å kunne lage egne klær!

tone

11.11.2011 kl.16:41

heisann - det er sånn metall gryteskrubb, og jeg lot den ligge litt i eddiken - hvis du følger linken jeg skrev, så ser du der hvordan de har gjort det. Lykke til - Tone

Anita

13.11.2011 kl.10:57

Hvor har du blitt av?

15.11.2011 kl.01:23

GURO!!! BLOGG.

Stine

15.11.2011 kl.08:14

Hvor er det blitt av dere? Savner dere!!!

Skriv en ny kommentar

hits