Lilladilla. Og pannebånd.

Hvis noen lurte, vi ligger ikke bevisstløse av influensa eller noe sånt her i heimen for tiden altså. Det er ikke derfor jeg har vært taus i ei uke. Det er bare veldig.... mye for tida. Av både det ene og det andre. Og når familieoverhodet (altså meg) sitter som en zombie om kveldene og allerede fra klokka 8 tenker "jeg er så trøtt, nå burde jeg legge meg", men blir isteden sittende sånn, som en zombie. Og tenke den samme tanken til klokka nærmer seg tolv, ja da blir det dårlig med blogginnlegg.

I dag tok vi helg, og det var veldig godt! Fra barnehagen rullet vi rett til Rema 1000 der vi handlet oss sushi, både min og Almas favoritt. Veldig snedig at de har "barneporsjoner" med sushi! Ikke for det da, Alma spiste opp sitt eget brett, og tok laksen fra mitt i tillegg... (se bilder i innlegget under)

Da vi var på Rema handlet vi såklart inn en dose brus og potetgull også. Alma ble i ekstase da vi fant lilla brus!!Dere er sikkert ikke overrasket over at den smakte pyton?? Alma er ingen brusdrikker, så hun tok som vanlig et par slurker og var ferdig med hele greia. Som regel bruker jeg (for å ikke sløse såklart) spise/drikke opp det hun setter igjen, men denne gangen går skvipet rett i vasken. Blæk.

Ellers har jeg brukt litt tid på sånne håndarbeidsgreier den siste uken. Noe som har ført til at jeg har 3 uferdige ting liggendes her hjemme. Jeg har en umontert strikka hals. Jeg har en og en halv strikka pulsvott, og jeg har et pannebånd der jeg ikke har håndsydd igjen åpningen. Pannebåndet har jeg...kremt...brukt likevel da.... ;)Alma ble dødsmisunnelig på det, så må sy ett til henne også. Jeg knota fælt med å skjønne diverse pannebåndforklaringer på nettet, men fant heldigvis en som var godt forklart til slutt.
Hvis noen vil prøve seg på det samme finner dere ei grei oppskrift her.

Nå begynte programmet jeg har tviholdt meg våken for, så nå må jeg stikke. Flere som vil se Ewan Slurpe Slurp McGregor på TVNorge, skynd dere til tv'n!

4 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

22.10.2011 kl.11:33

Takk for brus-advarsel! Kult pannebånd. Har noe Jersey liggende her jeg også, kanskje det kan bli et par julegaver.

Cecilie von der Ohe

22.10.2011 kl.11:53

Hei Guro!

Hva er navnet på den lilla brusen? Jeg ble så nysgjerrig. Egentlig drikker jeg ikke så mye brus lenger, men jeg liker å prøve nye smaker. Ha en fin lørdag med sushi, snop og brus! :-)

Cecilie

Tanta til Beate

22.10.2011 kl.12:13

Fint pannebånd!

Guro

22.10.2011 kl.12:25

Cecilie: Den heter Halloweenbrus, og er fra Grans. Kommer i sånne små 0,3 l glassflasker.

Skriv en ny kommentar

hits