Effektivitet og en mini-GDS.

I dag har jeg vært utrolig effektiv, jeg fikk gjort unna 2 julegaver, 3 bursdagsgaver og 2 kalendergaver da jeg var på handletur. Nå er kan jeg  liksom ikke røpe hva jeg har kjøpt, for da vet jo endel lesere hva som kommer til å poppe opp i selskap fremover, vi skal nemlig i 2 bursdagsselskaper bare i helgen! Men det er virkelig et supertips det jeg har på hjertet, så etter jul skal jeg jammen meg samle alle julegavetipsene mine fra i år. Så kan dere kanskje få noen tips til jula i 2012. Eller noe sånt.

Ellers har jeg faktisk.....sydd! I gårkveld for å være mer nøyaktig. Har sydd endel luer i det siste faktisk, som er gitt bort i gaver. I går sydde jeg en hals. Det er jo superenkelt. Klipp ut et rektangel, sy sammen kortsidene og sikk-sakk over topp og bunn. Det jeg sydde var i velour-stretch. Faktisk så ble det veldig mykt og godt å ha på. Prøvde det selv vettu :)

Når det var enkelt å sy en hals fikk jeg blod på tann og sydde enda en i et annet stoff, med tilhørende lue. Dette stoffet er vanlig bomulls-stretch (er vel kanskje ikke det det heter men...). Av en eller annen grunn så har jeg kjøpt veldig mye "gutte"stoff. Husker ikke helt hvorfor, men jeg hadde sikkert en eller annen plan med det.Det var egentlig bare det jeg skulle si i kveld :)
Må legge meg og lade opp til barneselskap x 2 nå.
Og lufteturer. Jeg skal passe hunden til pappa i en uke og en dag!!!!..
God natt.

5 kommentarer

15.10.2011 kl.12:57

Skulle ønske jeg var like flink som deg til å sy!

Cecilie von der Ohe

16.10.2011 kl.00:26

Jeg gleder meg til å lese dine julegavetips. Jeg hadde selv stor og uventet suksess med en av mine julegaver i fjor. Kanskje skriver jeg om det i min egen blogg i et innlegg nærmere jul.

Vero

16.10.2011 kl.16:16

Æ ønske mæ sånn hals! (Sjøl om æ itj har så my hals å ha den på...)En lilla en. Nånn har jo bursdag snart ;) *hint hint*. Fiiin!

Siv

17.10.2011 kl.18:33

Hvor har du fått tak i det kuule guttestoffet med verktøy på??? Har en sønn med Asperger som elsker verktøy!!!

Guro

17.10.2011 kl.19:41

Siv: send meg en e-post, så skal jeg sende deg link :)

(adressen min er på fremsiden, øverst til høyre)

Skriv en ny kommentar

hits