Vaskemania.

Jeg fikk for noen uker siden en tung pakke fra Vanish, som inneholdt 8 kg vaskemidler av ulik art.
Det er ikke første gangen jeg bruker Vanish, har i flere år brukt sprayen til møbler og tepper, i tillegg hadde jeg en sånn forbehandlingsspray fra før av også. Begge du har funket som bare det.

Det skal innrømmes at jeg bruker mye mer av sprayene til Vanish enn sånn pulver man skal ha i vaskemaskinen. Å dosere i to ulike pulver (skal brukes i tillegg til det vanlige vaskepulveret vet dere)  i en vask blir rett og slett for mye styr for min del. Så jeg bruker disse Vanishpulverne bare når det er skikkelig vriene flekker på vasken min. Ikke så altfor ofte det skjer, heldigvis. En sprut eller to med ei sprayflaske er mer min stil!

Jeg gidder ikke å komme med blomstrende og fargerike lovprisninger av Vanishproduktene, det er ikke helt meg. Men jeg kan godt anbefale produktene om du har vriene flekker på klær, møbler, tepper eller andre tekstiler. For Vansih får bort det meste. Men man må ha realistiske forhåpninger til produktene da. Når man (som jeg gjorde) slenger inn hvite grytekluter som er fulle av brent mat og eldgamle flekker i vaskemaskina med en dæsj Vanish, så forsvinner ikke de flekkene altså. Just so you know.PS! Jeg er Buzzador, derfor jeg fikk tilsendt disse produktene til testing.

 

2 kommentarer

Tanta til Beate

13.10.2011 kl.16:34

Så flott med 8 kg vaskemidler!

18.10.2011 kl.19:37

Derre spray'n e æ go på æ å :)) Den hi faktisk fått bort blåbærsmoothie fra et kvitt parti på teppet mitt!! Blåber liksom..

Skriv en ny kommentar

hits