Helga.

Da var man vel hjemme igjen etter ei jentehelg på Steinkjer. En gang for mange mange år siden møttes fire unge kvinner på Afrikastudier på Dragvoll i Trondheim, og selv om vi etter den tid har spredt oss både faglig og geografisk så møtes vi alle en gang i året der vi har ei hel helg sammen. Kjempekoselig! I fjor gikk turen til Kolvereid (...) i år ble det Steinkjer, da det ser ut som vi har en tendens til å dra til den som bor lengts mot nord. Neida, Steinkerbygget har nettopp flyttet inn i nykjøpt hus, så såklart måtte vi inspisere :)

Helga har vært herlig lat! Det eneste vi har gjort er å sove (helt til elleve nesten!!), spise (masse!), ta en tur til kjøpesenteret, og drikke vin og strikke. I dag var vi på nippet til å gå på tur, da jeg desperat kastet ut et forslag om kanskje vi skulle spille brettspill isteden? YEzzz, de ble med :) Dermed ble det altså Passport, Junior edition. Og det skal vi være glade for for å si det mildt. Herrlighet hvor vi tabba oss ut!! Man skulle tro at 4 afrikastudenter ville ha rula kontinentet Afrika. For å si det sånn, det gjorde vi ikke. Faktisk så rula vi ikke ett eneste kontinent i det hele tatt. Vi svarte så mye feil at vi rett og slett ikke ble ferdige! (....) Æ skjæms. To-dolisten for neste uke er herved oppdatert med punktet "finn ei geografibok og pugg den".

I ettermiddag speeda jeg hjemover til barnevakten og Alma, bokstavelig talt. For da jeg hadde kjørt et stykke ser jeg plutselig på speedometeret og får panikk. For det viser nesten 90 km/t, og jeg kjørte i en by. Etter 2 sek med panikk og speiding etter politibiler så skjønner jeg jo at det er noe riv ruskende galt med speedometeret. Og kom på at sist vinter kom problemet med at det rett og slett speiker når det er kuldegrader (noen ganger), og viser totalt feil fart. Så, fra Steinkjer til Levanger holdt jeg en gjennomsnittsfart på 140 km/t. Heftig tur skal jeg si dere. :)

Nå skal det soves, for vi har visst plutselig en fri-fra-barnehagedag i morgen. Ikke helt bra for hjemmekontoret mitt, men for mammajobben er det jo koselig :)God natt!

5 kommentarer

Elisabeth, Innerst i veien

09.10.2011 kl.22:59

He he, 140 høres litt fort ut, ja. ☺

Hege Christine Sørensen

09.10.2011 kl.23:10

Kos dere i morgen :-)

Hege (Helsesøster på nett)

Tanta til Beate

10.10.2011 kl.00:09

Hørtes trivelig ut med Steinkjerhelg!

Roar

10.10.2011 kl.09:34

140 virker litt kjent på de nye veiene ved Steinkjer ja.

Nydelig bilde av Alma. Hilsen oss på Kvikne i nydelig vintervær. Vi savner selvsagt Pæta. Revespor i snøen. Hester på gården. Mulig å lage snømann. I morgen tar vi turen mot Paris!

Hilsen mormor og Roar.

Bondekona

12.10.2011 kl.20:39

Fort, ja..

Men hørtes herlig ut med ei sånn helg!

Nydelig bilde av Alma.

:)

Skriv en ny kommentar

hits