Danseleik for store og små.

Jadda, det ble visst ikke noe innlegg i gårkveld likevel. Jeg var helt pumpa, rett og slett. Ettermiddagen var heller travel, med danseleik på kulturskolen klokka 17, og foreldremøte i barnehagen klokka 19. Og det hjalp ikke akkurat at da vi dukket opp på danseleiken så viste det seg at foreldrene skulle være med!! Med ett skjønte jeg hvorfor alle voksne stilte i treningsklær... Mens jeg, jeg hadde dongeri og ulljakke på meg. Hurra. Ikke hadde vi med vannflaske eller noe, herrlighet, er det mulig å være mer amatør?! Jeg så for meg at danseleik var litt sånn der lett og morsom barnetripping til musikk jeg. Der foreldrene skulle sitte på sidelinja å beskue sine håpefulle og nikke oppmuntrende og komme med positive kommentarer når de tok et lite hopp der ute på dansegulvet. Men neida, her var vi bjørner, sommerfugler, og diverse. Vi hoppet (ikke jeg da, der kjenner jeg mine begrensninger), klappet, sprang, krabbet (heller ikke her bidro jeg stort), rocket, gikk i ring, sprang i ring og så videre. Jeg var totalt utkjørt etter 45 min, mens Alma begynte nesten å hyle fordi det var ferdig så raskt.
Neste gang skal jeg ha med meg en assistent!

Egentlig så går jeg mot mine egne prinsipper når vi har startet på denne danseleiken. For nå har vi to aktiviteter i uka, og det synes jeg egentlig er alt for mye. Jeg har alltid sagt at jeg ikke orker å ha en unge som være med på noe hele tiden, men som kan nyte en ettermiddag hjemme i fred og ro uten organiserte aktiviteter. Og vi skulle hvertfall ikke være med på mer enn en ting i uka!!...
Svømmekurset vårt varer i 10 uker. Danseleiken varer i 8 uker, følger skoleåret og har to kurs i semesteret. Derfor regnet jeg meg frem til at hvis jeg søkte nå i september, så kom vi kanskje med på kurset som startet i slutten av oktober, og det passet bra med tanke på at svømmekurset sluttet på den tiden. Perfekt!

Men så fikk vi brev i slutten av september om at vi fikk på plass på danseleiken med en gang!!!... For det er visst fortløpende opptak. Hadde man bare visst. Siden Alma har vært megagira på danseleik og jeg har for meg at det er ventelister på kulturskolen (men det stemmer kanskje ikke?), så heiv vi oss med og tar utfordringen med aktiviteter både på mandag og tirsdag ettermiddag. Onsdagene skal vi ta det heeeeeeeeeelt med ro :) Lurer på om vi skal tusle nedover til kinoen og se Knerten i Knipe i morgen ettermiddag, det kaller man vel avslæppings?

Og nå har jeg skrevet et megalangt innlegg om noe jeg egentlig ikke skulle skrive så mye om, så da får fjellturen vente til i kveld igjen da.. Men da lover jeg at det kommer altså!!! Kors på halsen!Et bilde absolutt har ingenting med teksten å gjøre i det hele tatt. Siden jeg fløy rundt i gymsalen i går så fikk jeg jo ikke tatt noen bilder av danseleikstjerna mi. Så her er et bilde fra bryllupet. Av ei brudepike som ikke var så veldig opptatt av å bli stilt opp til bildetaking :)

2 kommentarer

Tanta til Beate

04.10.2011 kl.19:07

Morsomt og billedlig beskrevet! :-) Og sjarmerende bilde av brudepiken som er "på tur ut" av bildet.

04.10.2011 kl.22:23

Jeg er enig med deg i at 2 aktiviteter i uken er nok for Alma, i hvert fall når hun bare er 4 år.

Cecilie

Skriv en ny kommentar

hits