Hvitløkshår. Og suppe.

Nå har jeg nettopp laget klar middagen for i dag. Siden det er tett program i ettermiddag har jeg overrasket meg selv og slått til med å førforberede middagen. Som forøvrig er spinatsuppe. Made from the bottom ;)
Ikke mer avansert enn at jeg kjøpte en pakke fersk spinat og fulgte suppeoppskrifta på baksiden. Jeg liker suppemiddager, og heldigvis gjør Alma det også. Favoritten hennes er blomkålsuppa mi, men jeg skal jammen meg prøve å få henne til å bli en spinatsuppefantast også. Spinat er sunt, året rundt!

På grunn av suppa går jeg rundt med hvitløkshår i dag. Kuttet (det står at det skal finhakkes, men sånne skills har jeg ikke) sjalottløk og hvitløk, og mens det sto å surret i en kaserolle greide jeg å fikle så mye med mitt nyvaskede hår at det garantert er blitt hvitløksmarinert. Takk og lov så skal jeg både på kaffebesøk, danseleik og foreldremøte i kveld!!....

Jeg må egentlig fyke videre allerede, men har maaaaaange ideer til innlegg fremover. Av ting som har skjedd siden sist jeg hadde muligheten til å legge ut bilder :) I går for eksempel, så var jeg på en fjelltopp. Med rullestolen! Mer om det i kveld etter foreldremøtet, nå skal jeg ut i sola!Fiiiiiiiiiiiiiin mandag!

5 kommentarer

Cecilie von der Ohe

03.10.2011 kl.13:56

Spinat er ikke min favorittgrønnsak heller. Jeg er enig med Alma i at blomkålsuppe er godt. Hvitløkpressen fra Tupperwere kan ambefales.

Cecilie

Mariann

03.10.2011 kl.14:42

Spinat, hm, jeg er usikker på om jeg i det hele tatt har smakt det! Ellers liker jeg suppe og ELSKER hvitløk! :)

Tror det er første gang jeg er innom bloggen din, men jeg kommer innom igjen! :) Jeg liker å lese om folk som har "andre utfordringer" enn folk flest! :)

Synne

03.10.2011 kl.16:30

Gleder meg til å høre mer om turen din, ser ut som Stokkvola..... :)

Elisabeth, Innerst i veien

03.10.2011 kl.17:04

Hjemmelaga spinatsuppe høres digg ut. Spinat er egentlig undervurder, burde hatt dte oftere....

Hører gjerne mer omm toppbestigninga di.

Tanta til Beate

03.10.2011 kl.23:29

Stokkvola!

Skriv en ny kommentar

hits