Happy ending. Og skryting.

Nå sitter jeg i senga på Park Inn på Gardermoen og slapper av etter 5 lange, men også fryktelig interessante dager. Gjennom vervet mitt som likemannskoordinator har jeg, sammen med resten av likemannsutvalget (vi er 4 stk der), arrangert gründerkurs. For meg var det nytt å arrangere et slikt kurs, men jeg må bare si at det har gått over all forventning. Når man arrangerer kurs så stålsetter man seg alltid for evalueringsbiten på slutten av kurset, for der kan jeg bare fortelle dere at det kan komme litt av hvert! Folk er forskjellige, og det kommer veldig frem på slike evalueringsøkter. For eksempel er det fryktelig demotiverende å holde kurs når folk plutselig klager over maten på hotellet. Maten liksom. Her har man organisert og planlagt og virkelig jobbet for å få sammen både program, finne gode foredragsholdere og skaffe transport osv. Så får man tilbake to ord om at kurset var bra, og 40 ord om at middagen ikke var saltet nok. Da holder jeg nesten på å gi opp. Men det er vel sånn det er å være kursarrangør.

På dette kurset derimot, har det ikke vært en eneste ris-kommentar fra noen av deltakerne! For å skryte skikkelig, så har vi fått bare gode kommentarer om både program, hotell, foredragsholdere, og det sosiale. Jeg blir så glad! For å være helt oppriktig så er det en skikkelig egoboost å få sånn type skryt, og det gir en lyst til å fortsette å gjøre en innsats. Mens jeg holder på med skryting, så må jeg benytte anledning til å skryte av både deltakere og foredragsholdere på dette kurset, det har vært en super gjeng å være på kurs med.

Foredragsholderne fortjener egne innlegg, for de var så flinke! Derfor skal jeg skrive mer om dem i morgen og i helgen. Nå er det natta for jeg er helt kaputt etter 5 dager med kurs og møter, og siste innspurt i morgen er å skrive søknader til departementet for å få midler til kurs til neste år. Holder været seg kan vi (meg og Laila) sitte ute og skrive. Det er jo seriøst sommerstemning! Klokka 14.55 går flyet mitt tilbake til Trøndelag, og jeg gleder meg til å se krølletrollet mitt igjen! (Også krysser jeg fingre og tær for at Accessorize har disse glitrende barneskoene med litt hæl, for det har jeg visst lovt tøtta, og det kan faktisk bli et ramaskrik om jeg kommer tomhendt hjem...)

God natt!

(PS! nå har jeg ny pc og teknisk sett ingen unnskyldning for å ikke legge ut bilder lengre. Så, i morgen, da skal jeg begynne å knipse igjen. Lover!!:)

2 kommentarer

Tanta til Beate

30.09.2011 kl.15:51

Gratulerer med vel utført kurs! Og med ny pc! Lykke til med søknadene, håper dere får innvilget mye penger!

Cecilie von der Ohe

01.10.2011 kl.14:43

Det høres kjent ut det du forteller. Uansett hvor bra et kurs er, er det alltid noen som har noe å klage på. Jeg er ikke noe organisasjonsmenneske så jeg er ikke med og arrangerer ting altså, men jeg er en hyppig deltaker på Norges Blindeforbund sine kurs og arrangementer. Gratulerer med ny PC! :-)

Cecilie

Skriv en ny kommentar

hits