Bryllupsgjengen og en copycat.

Jeg er ikke på egen datamaskin enda, bildet i forrige innlegg feks, er mobilblogging. Sånt jeg driver med når jeg begynner å bli desperat etter å ha in "ordentlige" bilder på bloggen. Det er både dyrt og dårlige kvalitet, så vi snakker virkelig desperasjon.

Men, jeg kom jo plutselig på at jeg har et "ordentlig" bilde å vise frem, og ikke hvilket som helst heller, det er brudeparet med brudepike! Det er brudgommen som sendte det til meg på e-post, og beskjed om at nå kunne jeg vise frem brudepiken. Så da er det sikkert godkjent at det legges ut. Mamma, hvis du blir sur nå, så er det Roar sin feil! :)

Se så fine de er!Mine bilder fra den dagen er godt bevart inne på kameraet mitt så lenge. I morgen må jeg ut for å kikke på pc. Jeg reiser på kurs på søndag, og jeg har snylta på pappas maskin lenge nok nå. Jeg hater å kjøpe ting jeg ikke har peiling på!!.. Hvis det er noen som har tips å komme med, så send de gjerne til meg. Skal ha ei veldig enkel datamaskin som er grei å jobbe på. Spiller ikke og laster ikke ned ting og tang. 

Nå skal jeg gå å vaske av meg limet jeg har klint over begge hendene. Jeg har vært litt vill og gal i kveld, og har ødelagt en veldig fin og grei lampeskjerm. En slik en:

Jeg har lyst på ei Rice-lampe, men bankkontoen sier nei. Så da tager man hva man haver, og etterligner så godt man kan. Skal vise resultatet når det er helt ferdig, i skrivende stund drypper limet. :)

God natt!
 

2 kommentarer

Vibeke

23.09.2011 kl.13:16

Så fin dæm va :))

Tanta til Beate

23.09.2011 kl.22:44

Flott bilde av fine folk!

Skriv en ny kommentar

hits