Ei helg spekket med mat.

Tjohei! Etter ei meget hektisk helg rågleder jeg meg til å hoppe til køys sekundet etter at jeg er ferdig med dette korte innlegget.  Alma har vært supermegalykkelg hele helga, det begynte jo med at tanta kom hjem på torsdagen. Og fra fredag til i dag lå hun i tillegg over her. På lørdagen var hun brudepike til Dodo og Roar, og det er vel ikke akkurat en overdrivelse å si at brudepiken fikk minst like mye oppmerksomhet som bruden. Til og med presten sa under vielsen at øynene hans hadde vært på brudepiken da de kom oppover kirkegulvet. Han la kjapt til at han etter samtalene han hadde hatt med brudeparet før vielsen, ikke trodde han fornærmet bruden ved å si dette. Og det har han nok rett i. Men når det er sagt, så var såklart bruden kjempefin hun også! Men, siden jeg fortsatt er på lånt pc mac, så får jeg jo ikke vist det i dag. Later, later...

Derfor sparer jeg bryllupshistoriene til jeg får lagt til noen bilder til det innlegget. Det må bli i løpet av den neste uken, for neste søndag reiser jeg på kurs i ei uke, og da jeg ha med meg ei datamaskin, fortrinnsvis mi, men alle dokumentene mine!..

Siden det var et lunsjbryllup i går, så var vi hjemme like etter sju i gårkveld. Alma var mildt sagt kaputt. Hun lå på sofaen under pleddet og så på Skal vi danse, for hun skulle se Stella danse. Hun klagde allerede etter kirka at hun var trøtt og ville hjem og hvile, men så skjedde det jo hele tiden nye ting, og hun glemte det. Da hun lå på sofaen og ventet på Stella (som såklart danset til slutt i programmet...) måtte hun sette seg opp, for hun kjente nok at om hun lå så sovnet hun :)
Da hun endelig var i senga og både jeg og tanta hadde vært inn og hatt natta-seanser, så sovnet hun på sekundet, og snorket høyt. I dag sov hun til halv ti. Det er det lengste hun har sovet siden hun sluttet med smokken i sommer.

Dagen i dag startet daff, men så tok vi på oss turklærne og gikk først opp til Dodo og spiste restemat (tapas), der herjet Alma med tanta og onkelen så fjæra (dundyne serru) føyk inne på soverommet og krystallene i lysekrona over senga falt ned. De holdt nemlig på inne på hovedsoverommet, og de skal være glad mamma (min mor altså) ikke så dem for da hadde det blitt månelyst :) 

Til slutt i dag gikk vi, og Alma sykklet, ned til Oldefar der vi spiste mer restemat, kake denne gangen. Vi var ute hele tiden forresten, superfint høstvær her. Da vi kom hjem badet tanta tantebarnet sitt, og så kom morfar (vi snakker min far) med mat fra Plaza Mexico til oss. Kebabtallerken ♥ Herrlighet, jeg har vært matvrak hele helgen, gleder meg til å føle sult igjen!
Alma som egentlig var mett og måtte presses i havregrøt måtte opp og spise sammen med oss. Hun langet innpå med kebaktallerken gitt.. Ei stund etter at hun var lagt, fant jeg henne sittende i senga, mens hun sov. Jeg tror hun skal få sove så lenge hun vil i morgen jeg...

Men nå er det natta for denne gamlingen, stuuuptrøtt er jeg. Så jeg stuper til sengs.
God natt, og god ny uke til alle! 

Én kommentar

Pia

19.09.2011 kl.19:58

Ha ha, gamlingen:) Jeg har hatt noen stuptrøtte dager jeg og, vi flytter og styrer og pakker og i tillegg har vi hatt et par sjuke unger. Gleder meg veldig til jul når vi kun har et hus å forholde oss til! Supersøt jente i innlegget under, by the way:)

Skriv en ny kommentar

hits