Ikke akkurat en fartsfylt dag.

Jeg skulle jo skrive et sånn rosalillalykkeligmammalivinnlegg (hei på deg verdens lengste ord!) i dag. Men da må jeg isåfall lyve, for dagen i dag har vært en av de daffeste dagene ever. Jeg har ikke gjort en skit. Egentlig så har det vært veldig deilig, må bare innrømme det. Assistenten var syk med migrene i dag, men var så grei at hun kom og leverte Alma i barnehagen likevel, det er snilt det! Da de dro avgårde til barnehagen var det så godt å være helt alene hjemme at jeg rett og slett daffet rundt til Alma skulle hentes :) 

Det er sånne flomgreier her i området igjen i dag. Vi har jo nesten ikke hatt regn i høst, men når det først kommer (hittil 2 ganger) så kommer det til gagns! Derfor var jeg kledt for vær da jeg rullet ivei til barnehagen i ettermiddag. Dvs, fullt regnutstyr å ingen sminke. E da itj så nøye sjø ;) Lite tenkte jeg på at det var i dag jeg skulle få en liten omvisning inne på Almas avdeling..

I ettermiddag har vi igrunnen bare spist masse mat og cool´an i sofaen. Godt for Alma med noen rolige ettermiddager også. Mora til nabovenninna tipset oss om at det begynt gymleik i dag. Men siden vi går i bassenget på tirsdager så synes jeg det er nok. Jeg har i tillegg meldt henne på danseleik på kulturskolen, men der er det sikkert ventelister så det blir nok ikke med det første. Jeg orker ikke å ha en unge som være med på masse ting hele tiden, hun får leke seg litt her hjemme også :) 
Forresten, den gymleiken var sånn førstemann til mølla greier. Men ikke første mann til mølla med å skrive seg opp på liste, sende e-post eller noe sånt, det var førstemann som møtte opp til første trening. Er ikke det veldig dårlig gjort med tanke på 4-5-åringene? Fortelle dem at de skal få begynne på gymleik men så kommer man å oppdager at man er nr 32 (bare 30 plasser) og må dra hjem igjen? Vet ikke helt om jeg liker den der altså.

Det er forresten et ørlite fremgang i sytilvenningen min! Men ikke hopp i taket nå dere, det er veeeeldig lite det er snakk om. Jeg har målt høyden fra gulvet og opp til madrassen på Almas seng... Så nå vet jeg målene på det forhenget jeg skulle ha sydd i sånn ca 1 mnd!... Men der stoppet det seg. Så i kveld har jeg isteden decuopagert noen pappbokstaver isteden. Brukte stoff, så vi snakker egentlig sytilvenning her også synes jeg. Alle monner drar, osv. Eller ikke..

Årsaken til at jeg satte igang med disse bokstavene er at da jeg satt og funderte på om jeg manglet noe til helga (Dodo og R skal nemlig gifte seg, og Alma skal være brudepike!) så kom jeg på, shit, enn hvis slekta som kommer fra sørlandet kommer på besøk for å se hvordan jeg bor?!! Gåååååd, det ser ikke uuuuut her! Også fikk jeg litt panikk, også begynte jeg å kikke rundt på alle småprosjektene jeg har dandert rundt om i stua. Og fikk enda mer panikk. Ikke at jeg trenger å gjøre ferdig alle, men de må jo ryddes vekk. Så da satte jeg liksågodt igang med ett av dem, nemlig denne decoupagen. Bokstavene har stirret på meg fra ikea-krakken på kjøkkenet i ukesvis. Må kjøpe sånn tyggisting (tack it?) i morgen så jeg får hengt dem opp. Også MÅ jeg sy det for*"%!$"%"$ forhenget i morgen.

Sneiks tumårrav! 

2 kommentarer

Tanta til Beate

15.09.2011 kl.18:08

Så hyggelig med bryllup, brudepiken tar nok oppgaven på strak arm! Og daff i rundt med god samvittighet, du har da sikkert flest dager med tut og kjør. Gi blaffen i det opplegget med "først til mølla" påmelding. Ære være initiativtakere og ledere for barns aktiviteter, men jeg liker heller ikke helt den varianten. Dessuten kommer det til å bli aktiviteter nok med tiden. Høres veldig spennende ut med de bokstavene (måtte google decoupage), men tror jeg vet hva du mener med tyggisting for opphenging. Heftemasse? På svensk. Må skrive det på norsk for jeg vet ikke hvordan jeg lager to tøddler over en a. :-)

Cecilie von der Ohe

15.09.2011 kl.23:42

Hei og gratulerer med bryllupsplaner. Alma kommer nok til å ta seg fint ut som brudepike. Jeg gleder meg til å høre mer om bryllupsplanene og om bryllupet selvsagt. :-)

Cecilie

Skriv en ny kommentar

hits