Sorry Afrika, jeg malte deg lilla.

Frem til en gang i neste uke når jeg (forhåpentligvis) får igjen min egen pc, så blir det kjedelige innlegg uten bilder her på bloggen. Jeg låner pappas maskin, og det er en mac. Har jo lest at alle lovpriser denne maskinen, det skjønner jeg ingentig av. Jeg knoter og kløner noe så inni granskauen! Vinduene flyr jo hit og dit over skjermen hele tiden! Skjønner jo at jeg må ha utløst denne voldsomme vindusaktiviteten med noe, men hva?! Bah..


Datamaskintrøbbelet gjorde at jeg måtte lete etter datamaskinreparatører i byen, og da oppdaget jeg, til min store overraskelse, at vi har en internettkafe i byen! Når skjedde det liksom. Jeg fikk litt ghanafeeling der inne jeg. Kan være fordi lokalet var (etter min smak) ganske shabby. Prisen på dataoverhaling var skyhøy! Det kan hende jeg er overfladisk osv, men for meg utseendet på forretningslokalene mye å si for om jeg handler der eller ikke. På denne plassen var det ikke fint, og det stinket røyk. Men ideen er jo god, så jeg håper de får fiksa opp interiøret litt (og senket prisene littegranne. Kommer aldri til å gå rundt når sjappa rett over veien gjør den samme jobben til nesten halve prisen). Det endte hvertfall med at jeg leverte datamaskina på den plassen som så finest ut, og som i tillegg var desidert billigst :) Ellers har det ikke skjedd de store sakene denne uka. Vi har begynt å stå opp en halvtime tidligere, fra åtte til halv åtte. Og ja, dere må bare le, jeg vet at det ikke egentlig er tidlig osv, men steike ta hvor mye trøttere jeg har vært denne uka. "Noen" må kanskje lære seg å justere leggetiden tilsvarende også....


 

Sytørken min fortsetter. Jeg har nå kommet til det punktet der jeg gjør alt mulig annet enn å sy. Så i kveld har jeg malt to sjiraffer.... :) Når man drar på sin første tur til Afrika (det store landet der nede dere vet) har man en tendens til å la seg overvelde og hamstre trefigurer. Som er kult å ha fremme i en liten stund, men så blir man møkk lei dem. Og hvis man deretter tar flere turer til Afrika, og på en måte ikke er like turistifisert lenger, så synes man det bare er teit med "afrikatrefigurer". I kveld malte jeg to sjiraffer som var falmet (av å ha stått i vinduet i studentleiligheten min på Lerkendal). En lilla og en turkis. Jeg må si meg fornøyd med prosjektet! Riktig så kule ble de. Synd for dere at jeg ikke kan overføre bilder til mac´en!...
Alma har også svingt malerkosten i dag. Eller rettere sagt rulla. Min bror snekkret ei bokhylle til henne i helga, en historie som nesten må få et eget innlegg føler jeg (hei Brum!;). Men uansett, Krølle valgte maling selv på Byggmakker (lilla såklart) og i ettermiddag satte hun igang med malejobben. Synes hun var riktig så flink jeg. Hun var storfornøyd med innsatsen selv hvertfall. Den skal stå under senga hennes, så nå må noen snart sette igang med det forhenget noen skulle ha sydd i tre uker nå!!!...
Jeg har egentlig en ypperlig mulighet til å få igang noe denne helgen, for vi har no plans at all. Veldig uvant. Forslag til hva vi kan gjøre? (som utsetter syingen min enda mer)


Er det noen som har tips til hvordan få igang sying etter veldig langt opphold forresten? For det er ikke lysten det står på egentlig, jeg har jo lyst. Jeg har til og med tusen prosjekter klare i hodet, og vet akkurat hva jeg skal sy. Når jeg kommer igang. En gang.... Jadda. Siden jeg ikke har rykende ferske bilder å skryte av, så pøser jeg heller på med photoes fra den rykende ferske nyoppdaterte ønskelista for 2011! Det er jo bare 3 måneder til jul, nesten :)

God natt! 

8 kommentarer

Barbro

09.09.2011 kl.00:02

Hei Guro!

Håper PC´en din er oppe og går snart, men Mac er veldig bra altså - når du bare blir vant med den:-)

Og det er bare å hive seg i syingen, ingenting å utsette. Det er jo så gøy når man kommer i gang:-) Kanskje noen nye stoffer hjelper på inspirasjonen? Det pleier hvertfall å hjelpe meg.

Hvor jeg får tak i alle stoffene? Litt her og litt der egentlig. Stoff og Stil, Panduro, Fretex, interiørbutikker, Tamo, fra andre bloggedamer og venner og kjente:-)

Ønsker deg en riktig god helg!

Klem

Pia

09.09.2011 kl.09:22

He he, det blir en del trefigurer, ja... Husker min første lærerjobb - da kjøpte foreldrene sånne elefantlysestaker til meg, fordi de visste at jeg var så glad i Afrika. Og er det noe jeg allerede hadde, var det trelysestaker med elefanter... Kanskje jeg skulle ha funnet dem fram og malt dem?

Cecilie von der Ohe

09.09.2011 kl.12:07

Jeg er enig med deg. Hva er det som er så bra med Mac liksom? For meg høres det bare ut som det er dyrt og dårlig, men jeg må innrømme at Mac har mye finere design enn PC. God helg til deg og Alma! :-)

Cecilie

Bondekona

09.09.2011 kl.14:26

Jeg er også i spraymalingsmodus for tiden,

og maler alle figurer jeg kommer over..

Og så syr jeg.

Min inspirasjon kommer fra å låne rykende ferske inspirasjonsbøker på biblioteket, for eksempel..

:)

Mammarie

09.09.2011 kl.20:38

I singlet? himmel.

den gangen jeg var på deres trakter lå tempen ca ti grader lavere enn her. Men nå ser det ut til at dere vinner :)

Linda

09.09.2011 kl.22:00

Heisann!!

Takk for koselige oed fra deg inne hos meg..

Focca brød er enklet å lage,bare snu brødet de siste 5 minuttene..Lykke til!!

Ha en fin helg!!

Klem Linda:)

pafrika

09.09.2011 kl.22:23

Haha, nei syvirkelyst kan jeg ikke hjelpe deg med, men om du kommer på noe lurt og effektivt, håper jeg du deler! Mac-lovprisningen skjønner jeg også fint lite av, da er vi iallefall to i verden som deler det synet.

Fin helg til deg, og tusen takk for koselig babyhilsen!

whitebite

10.09.2011 kl.18:35

mac er kjipe saker, måtte låne mac selv i lang tid.

usj.

skulle ønske jeg også kunne klare å stå opp litt tidligere, men hver morgen er det plutselig umulig!!! huff, de der morningene.

vet ikke hva som er verst? mac eller morninger??

;o) ha en herlig lørdag søte du!

Skriv en ny kommentar

hits