Streik

Pc´n min har startet streik mot meg. Først gikk det ikke an å komme på det trådløse nettet, og i går oppdaget jeg at det ikke går an å åpne et eneste program på den. Bye bye word liksom.... Great.
I gårkveld fikk jeg låne datamaskin av pappa, så nå får jeg hvertfall jobbet littegrann, selv om de fleste dokumentene jeg trenger fortsatt ligger på streikemaskina. Heldigvis er jeg en svært sløv e-post-sletter, tror innboksen min nærmer seg 1500 e-poster... Takk og lov for det, sier jeg bare! Der ligger det masse vedlegg jeg har bruk for.

Skal sjekke ut pc-reparatører i byen i dag, om det ikke går an å redde maskina så må det nå hvertfall gå an å få tatt ut dokumentene mine (krysser fingre og tær).  Men først er det trilletur med den nybakte nabovenninnemammaen som står på programmet. Lillegutten kom til verden onsdags kveld i forrige uke. Skikkelig søting er han. Men veldig sovende enda da ;) 

Forresten, hvis det er noen som vet hva det betyr når det har dukket opp en gul sikkerhetslås på den nederste verktøylinja på skjermen, rop ut! Hele streiken startet med den fordømte låsen... Som ikke går an å klikke på, den forsvinner da.

God dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits