Gamle dynetrekk = lykke

I går dro jeg en tur på bruktbutikken for å kikke etter en bokhylle/skap-lignende sak til Almas rom. Etter at hun fikk 90x200 seng der, så ble det for trangt til expedithylla fra Ikea. Den er så massiv og dyp at den tok jo all plassen der inne. Å fjerne den førte til at alle lekene hennes står i kasser rundt om på gulvet der inne = rot!
Derfor var håper å finne en sånn bokhylle/skap-lignende sak, som ikke er alt for stor og ikke alt for dyp. jeg fant en sånn sak, den var ikke dyp, men selvfølgelig alt for bred. Er det ikke det ene så er det det andre....

Jeg var på vei ut da øynene mine tilfeldigvis sneiet over en stol som sto oppå en kommode. Og på stolen lå det gamle dynetrekk! Jeg tror det eksakte utropet mitt var "Håh!". Lykkelig over å endelig ha funnet retrostoff i en bruktbutikk (det er jo seriøst som å lete etter vann i Sahara for tiden) tok jeg enda et overblikk, bare for å sikre meg liksom. Og hva hang i vinduet?! Et enda finere dynetrekk!Her henger det fineste til tørk. Dørtørking er en fin ting.... Kremt.

De to andre (jada, jeg kjøpte tre dynetrekk jeg..;) er de brune blomster på. Forskjellige mønstre på alle tre. Dermed har stoffsamlingen min økt enda mer, og jeg må seriøst begynne å sy!! Nå har jeg jo fått ansatt hele tre assistenter, så nå sitter jeg bare og venter på at energien skal komme tilbake, og holde meg våken nok til at jeg drar frem symaskina om kveldene. Så jeg endelig kan få sydd alt det jeg har planlagt å sy! For jeg har hatt planene klare helt siden lenge før sommerferien. Gleder meg til å se om jeg kan få til det jeg tror jeg kan få til.
En av de tingene som motiverer meg til å begynne å sy, er at jeg har forbud mot å bevege meg inn på eBay før jeg har brukt opp hvertfall 4 av de stoffene jeg har lagret. Sukk...

Men nå, natta! I morgen åker jeg inn til St. Olav for Eu-kontroll. Har ikke pakket reiseveska enda, og har en drøss med ærender før jeg drar i morgen. Skal visst møte opp for innsjekk klokka 12, så jeg må igrunnen stå opp ganske tidlig for å få unna alt.
Vi sneiks!

PS! Kom på at jeg har glemt å ta bilde av ei kuuuuuul lampe jeg også kjøpte på brukten. Mer om det senere!

3 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

24.08.2011 kl.08:36

Gratulerer med flott funn, nå gleder jeg meg til å se det ferdige prosjektet.

Mona

24.08.2011 kl.09:35

Med fare for å bli upopulær; i helga var vi på hytta og rydda litt i skap (kasta masse) ... der var det noen store gamle nattiser (med veldig fine mønsterfarger i grønt (eplegrønn) og lilla) og dynetrekk i rosa og oransje fra 70-tallet. Jeg sto der og tenkte "FINE - sy barneklær, veske, masse fint!" og så tenkte jeg "har mye å gjøre, masse stoff i skapet og det går jo ann å kjøpe på stoff og stil om jeg skulle trenge...gi bort? Utrolig fine stoff... NEI ta til fornuft, KAST!". Så jeg tenkte no har jeg vært flink, kasta masse.

Akkurat no fikk jeg litt dårlig samvittighet, Du hadde elska de gamle sakene...sorry Guro, tenkte ikke på deg...

Tanta til Beate

24.08.2011 kl.17:10

Håper det gikk greit på StO. Gratulerer med nye assistenter, det blir sikkert knallbra!

Stilig dynetrekk - er det Mari Mekko-stoff?

Skriv en ny kommentar

hits