Sausage lesson learned.

Man lærer så lenge man lever.
I dag ble det lettvintmiddag fordi jeg hadde assistent på opplæring (altså, måtte få unna middagen kjapt før hun kom). Pølser og chips. Jeg skulle være smart, derfor la jeg pølsene sammen med chipsen i stekeovnen. Etter et kvarter åpna jeg ovnsdøra for å ta ut maten, og da hadde pølsene hevet seg, akkurat som en brøddeig! De var seriøst blitt 4 ganger så store. "Whææææ" sa jeg. Så tok jeg ut brettet, satte det på komfyren og fortalte Alma og assistenten (neida, jeg rakk ikke å lage middag før hun kom til tross for hurtigmat..) om monsterpølsene. Videre snudde jeg meg mot komfyren igjen, for å vise frem, men da hadde pølsene skrumpet inn som rosiner! Jøk!

Diskøsting!


Seige gummibiter med ekkel smak, æsj!
Heldigvis hadde Alma stappet i seg ei kald pølse først, for ellers hadde det blitt dårlig med middag på henne i dag! Jeg spiste chips. Kun chips. Og var sulten 10 min etter siste chipsjafs....

Men seriøst, skal pølser heve sånn? Eller er dette pølsescenarioet velkjent for alle husmødre (og fedre)? Burde jeg visst at dette kom til å skje?
Jeg gjør hvertfall ikke den samme tabben en gang til...

4 kommentarer

Tanta til Beate

23.08.2011 kl.08:31

Lurer på hva som var i de pølsene! :-o

Synne

23.08.2011 kl.12:49

Ja, jeg har gjort nøyaktig det samme en gang, med samme resultat! Jeg rakk heldigvis å kvitte meg med mine før noen så dem.....

Hanne

23.08.2011 kl.18:54

Nasty!! Spist Alma dæm da?

Guro

24.08.2011 kl.00:23

Hanne: Æ servert dem itj. Hu hadd spist kaldpølse før middagen. Spist bare chips begge to.

Skriv en ny kommentar

hits