Små ting, stor glede. Og ettertanke.

I dag skinner sola i Trøndelag (hvertfall på Levanger) og jeg føler meg igrunnen like lys til sinns som forholdene utenfor stueveggene.
Årsak nr 1: Dodo kom og hentet Alma og leverte henne i bhg i mårrest. Dermed fikk vi en stressfri morgen der vi til og med kunne se favorittmusikkvideoen til Alma for tiden (en veldig rar og sær en, mer om det senere).
Årsak nr 2: hadde et minimøte med "sjæfen" for BPA-ordningen min. Er så glad for at alt faller på plass og at det er så greit å samarbeide med ham!
Årsak nr 3: Jeg har faktisk (sjokkert selv serru) solgt varer fra New P.A.G.E for 1500 kroner i dag! Jeg kan ikke legge skjul på at jobben med å starte opp å selge og markedsføre merket har havnet på nederste hylle i det siste. Det er jo bare en tilleggsaktivitet (tror jeg ja, men egentlig så er det jo en fulltidsjobb..), så vanlig jobb og frivillig jobb har tatt tiden min. Men nå er det vel på tide å ta i et tak igjen :)
Årsak nr 4: jeg (synes det selv hvertfall) har blitt superflink til å spise frukt, og har stappet meg med plommer og nektariner i hele dag. Fruktspisinga mi går nemlig i bølgedaler, og i sommer har den vært på et lavmål. Da får jeg så utrolig dårlig samvittighet... I Ghana er det nemlig ikke mye som frister (utenom mango da), og det som frister er svindyrt. I Norge har jeg bare spist jordbær, men etter at jeg leste en artikkel om jordbær og sprøytemidler mistet jeg lysten på det. Alma etterlyste smoothie i dag, vi hadde jo ikke laget det på kjempelenge mente hun. Og det er helt rett. Så i kveld blir det sunn fredagskos! Og jeg skal prøve å holde fruktspiseperioden min evigvarende.Når jeg henter Alma i barnehagen skal vi rulle rett nedover til kjøpesenteret for å kjøpe premie til henne. Hun påpekte at jeg hadde jo lovt henne premie når hun sluttet med smokkene, men det har hun jo ikke fått, hun fikk jo bare av Tante Bassa! Heldigvis kjøpte ikke "Bassa" så fryktelig dyr premie, så det må da bli en råd med en liten ting til ;) Siden solen stråler fra nesten skyfri himmel tror jeg vi skal få en finfin tur. Kanskje blir det til og med en softis på utekafeen. Det er jo tross alt fredag!I tillegg til de nevnte årsakene listet opp over her, så er det enda en ting som gjør meg glad i dag, og det er at vi skal på overnattingsbesøk til Vero i Trondheim i morgen! Vero har nemlig tatt opp alle episodene av Graham Norton Show som gikk mens jeg var i Ghana i sommer! Juhuu, jeg gleder meg! Og til å skravvle og sikkert drikke litt vin også selvfølgelig :)

Samtidig som jeg er så glad i dag, så er det med en litt rar smak i munnen. For jeg tenker på alle de familiene som skal gå gjennom en av de tøffeste helgene i sine liv denne helga. Å dra tilbake til Utøya, der de opplevde sine livs verste øyeblikk, med mammaene og pappaene sine, står det respekt av. I tillegg er det mange mammaer og pappaer som må dra alene, for deres barn kom ikke levende fra øya. Jeg må ærlig innrømme at jeg vet ikke om jeg hadde maktet å dra tilbake. Tenk så skummelt og følelsesladet det må være! Mens ungdommene kjemper seg videre og konfronterer frykt og redsel. Jeg har en utrolig respekt for måten de håndterer det de har vært gjennom på. Man kan ikke annet enn å prøve å leve opp til dem.

Nå skal jeg ta siste finpuss på turnuslistene for assistentene mine, så skal jeg ut i finvære og hente snuppa mi.
Ha en fin fredag!

(bildene er fra søndagen. Vi tok turen ned til sjøparken og prøvde fiskelykken. Alma fikk seg fiskestang av Roar i premie da hun sluttet med smokk, og hun er blitt kjempeflink til å kaste!)

3 kommentarer

Elisabeth, innerst i veien

19.08.2011 kl.20:44

Flotte bilder. Kos deg med Graham og ha en hyggelig helg. La oss glede oss over at vi slipper å dra til Utøya, huff.

Vero

19.08.2011 kl.21:40

Glæde mæ masse te besøk :)

Tankan går te aill som e berørt av terroren, både Utøya å Regjeringskvartalet. Det bli mange tunge stunda, men forhåpentligvis etter hvert også gode stunda igjen å håp om ei god fremtid for overlevende å etterlatte.

Cecilie von der Ohe

20.08.2011 kl.20:26

Jeg er jo en fruktelsker, men plommer og nektariner er jeg ikke så begeistret for. I likhet med dere er jeg glad jeg slipper å dra til Utøya. Ha en fin lørdagskveld! :-)

Cecilie

Skriv en ny kommentar

hits