Working 9 to 24. Og finn-kupp! (og litt ulovlig enda...)

Her kommer et livstegn fra verdens verste blogger. Dere har vel kanskje oppdaget for lenge siden at bloggen ikke akkurat har vært førstepri den siste tiden. Årsaken er at jeg har vært (og er litt fremdeles) nedsyltet i jobbeting. Både den betalte jobben min og den frivillige. Den ene jobben har tatt dagene mine, og den andre har tatt kveldene. Har hatt "pause" mellom barnehagehenting og leggetid for Alma. Pause og pause liksom. Mye til pause når en har en ivrig treåring som vil uuuuuuuuuuut å sykkleeeeeeeee..

Det må innrømmes at mye av årsaken til at jeg er nedlesset i arbeid i denne stund, er at jeg har oppholdt med på steder uten internettforbindelse i 7 av sommerens uker. Siden jobben min stort sett foregår ved dataen og over internett sier det seg selv at mye har blitt utsatt. Det skal jeg aldri gjøre igjen. Neste år blir det investert i et mobilt bredbånd, det er sikkert og visst. Derfor er det jobbing sent og tidlig, gleder meg allerede til onsdag i neste uke, for da skal jeg til en sånn service på St. Olav igjen. Den årlige happeningen vet dere. Den med arteriekrana.... Stønn. Men da får jeg hvertfall totalt friiiiiiii i hvertfall 24 timer! :D Også krysser jeg fingrene for at jeg blir EU-godkjent for enda et år.

Siden jeg har tilbrakt uendelig med timer foran dataen i det siste, har jeg måttet utøve en selvkontroll uten like. Noen internettssider er det ikke lov å gå inn på! Vi snakker eBay såklart... Jeg har faktisk greid det (sjokkert selv her jeg sitter), men har isteden handla på finn.no :)
Alma si "pikeseng" er nemlig for liten for ei voksendyne. Senga er så smal at dyna faller ut hele tiden. Og tøtta er blitt alt for stor for juniordyne. Før sommeren kom jeg over ei fin seng på finn.no. Sendte en e-post med spørsmål om mål osv før vi reiste til Ghana. Fikk aldri sjekka e-posten skikkelig der, og da vi kom tilbake var den solgt. Møkk. Derfor var gleden stor da jeg i forrige uke fant ei nesten lik seng! Som bare er ett år gammel. Ny pris er 2500 (ca) mens jeg kjøpte den for 1000 kr.


Senga er såkalt "halvhøy". Gjett om vi skal lage ei fin lekehule under den da! Med madrass, puter, pledd, forheng og masse bøker. Får hun overnattingsbesøk kan vi bare slenge under en sovemadrass og så blir det køyeseng :)
Det eneste som er litt dumt, er at i løpet av den siste uken så har Alma funnet ut at det å gå i søvne, det er en fin ting det. I går feks, sto jeg og snakket med en nabo ved ytterdøra. Plutselig hører jeg en lyd fra soverommet, og der ser jeg at krølltoppen kommer gående ut fra soverommet og inn på stua med dukkevogna si. I søvne såklart. Jeg fikk lagt henne ned, men hun kavet rundt helt til jeg la meg i gårkveld(/natt). I kveld har hun vært på vei ut av senga flere ganger, men jeg har greid å stoppe henne hver gang. Isteden snakker hun som en foss, i søvne det også. Fantastisk bra at vi har kjøpt ei seng med stige....

Her i trøndelag har monsterregnet nådd oss. Det er jeg veldig glad for. Særlig siden vegvesenet er stengt på mandager, så jeg har fortsatt ingen oblater på bilen, og kan dermed ikke kjøre til barnehagen i morgen. Jeg risikerer ikke skiltklipping. Og jeg kan banne på at de klipper om de ser meg, selv om det står på dataskjermen deres at jeg har betalt årsavgiften. Satser på at de får printa ut noen klistremerker til meg i morgen formiddag, sånn at jeg kan kjøre lovlig til Steinkjer å hente senga i morgen.

Nå er det nattan, sove god, drømme søtt. Osv.

3 kommentarer

Synne

16.08.2011 kl.11:38

Jeg tror de sjekker på data om du har betalt før de klipper, så en reportasje på TV om det i går kveld, men om alle gjør det, vel.......

Mammarie

16.08.2011 kl.16:16

Jeg ser for meg den lekehula under senga altså. Kjempefin seng :D

Tanta til Beate

16.08.2011 kl.23:11

Kjempefin seng!

Skriv en ny kommentar

hits