The bizznizz. Og fine ting!

Intet nytt på hjemmefronten, derfor kjører vi på med flere bilder :)
Noen lurte på om man får kjøpt kjolene i forrige innlegg i Norge, og såklart man får det. Om noen få strakser. Det er nemlig det Hannis og jeg dreiv med i Ghana, vi inngikk avtale om å selge NEW P.A.G.E-produktene i Norge!
Det kom helt tilfeldig i stand. Jeg er alltid innom butikken når jeg er i Ghana, denne gangen hadde jeg med noen bestillinger fra venner også. Det sa jeg til dama som sto i butikken (liksom for å bortkforklare hvorfor jeg kjøpte så mye...), og da sa hun at hvis jeg var interessert i å selge i Norge måtte jeg si ifra. Jada, det skal jeg gjøre sa jeg. Og tenkte ikke mer over saken. Helt til noen dager etter, og da ble Hannis megagira; JA det må du gjør!!!!
Det endte med at vi begge spyttet inn litt startkapital, og da vi kom hjem ville lillebror være med også. Så nå er søsknene S igang med å starte foretak. Litt uvirkelig. Mye jobb og ganske spennende.


Mellomstore punger. Kan fint brukes til feks sminkepung, penal o.l

Det som er innmari dumt er at jeg reiser på hytta i helga og blir borte i 2 uker. Heldigvis skal både søster og bror være hjemme, så det blir ikke helt stopp i salgsplanene.
For å si det sånn, jeg håpe det er forsvunnet en hel haug varer når jeg kommer hjem igjen, jeg hadde liksom ikke tenkt på at jeg skulle huse et varelager da jeg kjøpte denne leiligheten...


Grytekluter.

Vi har også noen superkule forklær til både barn og voksen. De har det allerede gått endel avf faktisk (uten reklamering på forhånd!). Men jeg har dessverre ikke bilde av det enda. Hannis som har speilreflekskamera og er bildetakingsansvarlig. Ovnsvotter kjøpte vi ikke med i denne omgang, det blir i neste sending!


Tøffe unger må ha tøffe smekker! :)

I dag laget jeg en facebookside, og vi blir veldig glade for alle som "liker" den ;) Here it is!
Pungene koster forresten 129,-, gryteklutene 149,- og smekkene 79,-. Vi har kun 20 stk av hver ting i denne første prøvesalgomgang, så det er førstemann til mølla. Interesserte kan sende meg en e-post, adressen står under infoen om meg øverst til høyre på bloggen.

Nå skal det soves for i morgen skal jeg intervjue potensielle nye assistenter!
God natt!

3 kommentarer

Andrea

20.07.2011 kl.23:15

Hvor store er smekkene? Passer de best til baby eller smårolling liksom?

Tanta til Beate

21.07.2011 kl.00:16

Wow! Kjempegøy! Håper salget kommer til å gå strykende!

Guro

21.07.2011 kl.15:04

Andrea: smekkene er 30x23 cm. Så en nyfødt baby vil nok drukne litt i den :)

Skriv en ny kommentar

hits