Guro buzzer om krill.

Dagen i dag kan beskrives med ett eneste ord; daff. Jeg holdt på å dø av varme i natt, er jo vant til laken til dyne. Å komme hjem til dobbeltdyna mi var veldig uvant. I tillegg er det jo tropetemperaturer her i trøndelag, så jeg svettet meg rett og slett gjennom natta. Alma lå over til Dodo, så jeg fikk sove så lenge jeg ville. Det var jo igrunnen veldig godt. Ellers har utpakkingsmarerittet mitt på stua minsket med en koffert. Fortsatt 3 igjen...

Det jeg har rukket etter at jeg kom hjem, er å buzze! Jeg er jo en stolt Buzzador må vite. Vi Buzzadorer tar oppdragene våre på alvor (selv om enkelte er så dumme at de reiser til utlandet midt i en kampanje...). Denne gangen buzzer jeg om Norkrill. Vi snakker kosttilskudd med ren omega-3 fra Antarktis. Det er visst der man finner den beste krillen. Jeg har egentlig aldri ofret krillen mange tanker i mitt liv. I brosjyren jeg fikk med i sendingen min er det bilder av krill. De ser ut som gjennomsiktige reker.På grunn av at jeg ikke har ofret denne skapningen mange tanker i løpet av mine 33 år, visste jeg ikke før nå at den samlede vekten av krill er større enn den samlede vekten av alle mennesker i verden. Det vil jo si at det finnes enorme mengder langt der nede i dypet! Siden krillolje er veldig bra for oss, så er det beroligende at det er nok å ta av.

Krilloljekapslene fra Norkrill er produsert fra krill fanget i antarktis, det reneste havområdet i verden. I tillegg er de fisket på en miljøvennlig og bærekraftig måte. Sånt liker vi. På pakkene står det faktisk en sporingskode. Går du inn på norkrill.no/posisjon og taster inn koden på pakken din får du opp et kart som viser hvor krillen i akkurat din pakke kommer fra. Kult!

Det står i infofolderen at man ikke merker noen stor forskjell med en gang når man begynner med tilskuddet. Effekten er først og fremst forebyggende. Man tilfører kroppen de viktige fettsyrene EPA og DHA ved å ta tilskuddet, og man kan merke effekt på hud, ømme ledd og konsentrasjonen etter et par måneder. Jeg har ikke tatt tilskuddet i et par måneder, så jeg kan ikke skryte på meg plettfri hud. Men det jeg har lagt merke til er at jeg har ikke transmak i munnen etter å ha tatt kapslene. Det liker vi! Og så får jeg heller vente i spenning på superkroppen i en måned til :)

Jeg fikk en pakke til å dele ut under buzzing, men har nesten ikke noen kapsler igjen da familyn heiv seg over pakken. Men om det er noen som vil begynne med krilloljekapsler så kan dere nå få det til "vennepris". Da vil dere få 2 måneders forbruk for 134 kroner. Som venn sparer du dermed 57% på første forsendelse og 15% på de neste forsendelsene. Dette kan gjøres på 3 måter:
1: send BUZZ (mellomrom) 10039756 til 1938
2: Send en e-post med navn, adresse og 10039756 til buzz@norkrill.no
3: Ring kundeservice 81556333 for å bestille. Husk å oppgi kodenummer


The krill-family.

Jeg har fortsatt noen remser med krilloljekapsler igjen, så om noen treffer på meg de neste dagene, be ready for a krill attack! Muahahahahaha..... ;)

Nå er det nattan, jeg vet der er endel som venter på Ghanabilder, men jeg har ikke fått bildene Hannis tok enda. I morgen tidlig setter jeg kursen mot trondheim og bilutprøving. Noe jeg fant ut at jeg skulle på da jeg åpnet posten min i dag. "vi anbefaler at du tar med deg en ergoterapeut eller fysioterapaut som kjenner din situasjon godt" sto det i brevet fra NAV. Det kunne godt NAV-mannen jeg snakket med på telefon da jeg var i Ghana sagt synes jeg! Han visste jo at jeg kom hjem på lørdag. Veldig enkelt å få kontakt med en ergo eller fysio på en søndag... Dermed må jeg dra alene og håpe på at jeg husker alt jeg trenger å ha med i bilen.

Derfor, nå skal det soves, god natt!

Edit: enkelte buzzadorer må skjerpe seg. Man skal faktisk oppgi adresser og lignende så folk får lest seg opp på produktene det buzzes om. Det er derfor veldig lurt å skrive at man kan lese mer om Norkrill på www.norkrill.no...

Én kommentar

Tanta til Beate

18.07.2011 kl.08:29

Likte bildet av krillen jeg! :-)

Skriv en ny kommentar

hits