Prioriteringer og prosjekter.

Yes yes, så var man tilbake i heimen igjen. For øyeblikket er hele stuegulvet dekket av kofferter med innhold som er spredt all over the floor. Isteden for å pakke ut drakk jeg vin med Yngvild i kveld. Hihi, synes det var en fantastisk bra prioritering jeg. Men jeg må innrømme at jeg gleder meg enormt til å finne senga nå. Nattfly er no dritt! Vi sov vel max 4 timer natt til i dag. Og sittende soving er ikke akkurat kvalitetssøvn.

I morgen starter arbeidet med å få alt ut av koffertene (og opp fra gulvet) og komme tilbake til hverdagen. Vi har hatt det superfint, Alma ville slettes ikke tilbake til Norge, hun skulle være i Ghana helt til påske kunne hun fortelle meg. Hun har vært verdens flinkeste unge under hele turen. Jeg føler at jeg har all grunn til å si at jeg har den mest tilpasningsdyktige treåringen i hele universet. Hun har ikke klaget eller vært vrang et sekund. Hun har spist det hun har fått tildelt, hun har svettet seg gjennom byturer uten å få sammenbrudd, hun har vært en engel under flyturene, selv når vi fløy om natten og hun har sklidd rett inn i det ghanesiske livet. Almaen min er verdens beste!

Etter turen har jeg fått tusen prosjekter på timeplanen fremover. Jeg har handlet mange fine stoffer, og jeg vet akkurat hva jeg skal bruke dem til :) I tillegg har jeg og Hannis kastet oss inn i noe spennende, som kommer til å være veldig utfordrende og totalt nytt for oss, men jeg gleder meg veldig til å sette igang. Hvis modellen vår (Alma) er i form i morgen (hun var helt kake av trøtthet i ettermiddag) skal vi ha fotoshoot med henne. Min bror er den andre modellen, og han har å stille opp enten han er syk eller ei ;) Jeg føler meg slem som driver med sånn derre "teasing" nå, for jeg liker ikke blogger som gjør sånt. Men jeg er så gira at jeg ikke greier å la vær. :) Jeg føler meg litt vill og gal som har kastet meg ut i dette prosjektet, men tenker også at noen sjanser må man bare ta. Jeg lover at jeg skal være mer utfyllende veldig veldig snart!

Det blir ingen bilder i kveldens innlegg heller, men jeg lover på tro og ære at i morgen skal alle bildene lastes over fra kameraet mitt. Hannis har også en minnebrikke full av ghanaturbilder, så vi må ha lan i morgen. haha, fjortis :)
Nå er det definitivt natta her i huset, I'll be back tomorrow!
God natt!

4 kommentarer

Anita Oliva

17.07.2011 kl.12:54

Må sei æ gleda mæ masse t å hør fra turen å ikje minst sjå bildan dine ;))

Cecilie von der Ohe

17.07.2011 kl.17:04

Hei og velkommen hjem Guroo! Det skal bli spennende å lese mer fra turen. Lykke til med videre prosjekter.

Tanta til Beate

18.07.2011 kl.08:28

Så bra dere hadde en vellykket tur!

marita

22.07.2011 kl.09:34

Velkommen heim, og gratulera så mykje med salgsprosjektet deres :) Håpa det blir bra :) Venta i spenning på bilder fra Ghanaturen, det blir kjekt å sjå.

Skriv en ny kommentar

hits