Ghanarapport del 2.

Naa sitter jeg paa Accra Mall. Taxituren skulle egentlig gaa til Shangri-la og bassenget, men vi ble overrasket av tidenes regnskyll paa veien. Derfor ble det kjoepesenter og kaffebar isteden. Ikke verst det heller. I gaar sa vi ha det til Yngvild og Eddy paa flyplassen, og sa velkommen til pappa og Anne Cath. Vi har faatt turisten over alle turister i hus, aka Egil S. Blodgiverryggsekk, sokker i sandalene, trenger jeg aa si mer??? ;) I tillegg knipser han bilder av alt, og da mener jeg ALT, hele tiden.

Ellers saa var forrige uke ganske rolig her, da vi ble rammet av omgangen hele gjengen. Alma var foerstemann ut, saa kom jeg etter og til sist laa Hannis rett ut. Heldigvis var vi ferdige foer besoeket kom.

Jeg har ikke kjoept en eneste ting enda, bortsett fra mat, saa naa kjenner jeg at det er paa tide aa ta noen markedsdager snart. Her paa kjoepesenteret har de saanne ting som vi har i Norge, saa det er ikke noe artig aa handle her :)

Dette ble enda en lynrapport, bilder og fyldige innlegg kommer naar vi er tilbake i Norge.

Ha en fin soendag!

6 kommentarer

marita

03.07.2011 kl.20:41

Huff, ingenting er så fælt som omgangssjuke på ferie. Magen min er fortsatt ikkje heilt på plass igjen etter å ha blitt dårlig da vi var ute og reiste. Håpa dåke slippe det fleire ganga vertfall :) Også holde eg med pappaen din i å ta bilder av alt, man må jo ha minner :D Kos dere masse videre, gler meg til bilda.

Cecilie von der Ohe

04.07.2011 kl.13:43

Jeg hadde omgangssyke da jeg var i Sverige for noen år siden. Det var ingen hyggelig opplevelse. Heldigvis var jeg på bedringens vei den dagen jeg skulle returnere til gamlelandet. Jeg ser fram til at du kommer hjem igjen og kan skrive fyldige rapporter på norsk tastatur.

Cecilie

Cecilie von der Ohe

06.07.2011 kl.12:34

Dette er en test.

Cecilie von der Ohe

06.07.2011 kl.12:47

Hei! Jeg har nettopp opprettet egen blogg og måtte sjekke hvordan det fungerte. Du må bare slette disse komentarene hvis du ønsker det.

Cecilie

fruvimsete

09.07.2011 kl.06:09

Skal si jeg får skikkelig "tilbakelengsel" av å lese innleggene fra Ghana.....

De gangene vi var på Makola Market hadde vi med oss Adam, "sjåføren" vår.

Hadde det ikke vært før han hadde jeg sikkert ennu trødd inne på markedet :)))

Accra Mall, ja det er rett og slett som å være hjemme det....veldig europeisk.

Men jeg må innrømme at det var godt å være der i blant.....

Kos dokker masse videre på ferien :o)

Tanta til Beate

09.07.2011 kl.10:44

Artig beskrivelse av turisten!

Skriv en ny kommentar

hits