Ghanarapport del 1.

Etter to uker er det kanskje paa tide aa oppdatere litt paa bloggen. Vi har det fint her, alt er bra. The end. Haha, neida. Siden sist har de forsvunnet veldig mange internettkafeer her, saa det er ikke enkelt aa finne en med nogenlunde fungerende linjer. Isteden for internettkafeer har det dukket opp mange vanlige kafeer med internett. Men da maa man ha med baerbar pc, og det har ikke vi. Derfor kan jeg ikke love ut veldig mange innlegg fremover, det er saa pes aa komme seg til en internettkafe.

Reisen nedover hit gikk veldig bra, selv om alma ikke sov et sekund engang paa flyet. Da vi kom frem paa kotoka international airport her i Accra, saa fant vi ut at rullestolen min var knust. Bokstavelig talt. Det ene forhjulet og ryggen var brekt av. Etter mye om og men og mange turer til flyplassen fikk jeg laane en helt haaploes rullestol, ogsaa hadde Yngvild og Eddy en ny en med seg naar de kom soendagen etter oss. alt ordner seg :)

Ellers saa gaar dagene sin vante gang her, vi har vaert endel turer til bassenget paa hotel Shangri-la, og Alma eeeelsker det. Hun har blitt superflink til aa svoemme alene med armringene sine, i gaar begynte hun med ryggsvoemming. Jeg og Hannis har nesten gaatt oss bort da vi uhelt uplanlagt havnet paa makola marked, og vi har kjoert rundt med taxi og sett paa byen. Naa er internettiden min ute, saa jeg maa avslutte.

Ha en fin tirsdag!

4 kommentarer

marita

28.06.2011 kl.18:01

Så dumt med rullstolen, godt det ordna seg så du fikk ned ein ny fungerande ein! :) Kjekt å høyre at dåke kosa dåke, fortsett med det! :) Gler meg til full oppdatering og bilder da dere kjem heim igjen.

Elisabeth, innerst i veien

29.06.2011 kl.18:18

Godt det løste seg med passene, men fy så kjedelig med rullestolmosen. Kos dere!

Cecilie von der Ohe

30.06.2011 kl.16:45

Hei Guro!

Det var jo bra at det løste seg med rullestolen. Hvordan er forholdene for funksjonshemmede i Ghana? Det er vel ikke så mye som er tilrettelagt der nede, kan jeg tenke meg. Det hadde vært fint om du kunne skrive litt om det i et innlegg når dere kommer hjem igjen. Kos dere videre i ferien!

Cecilie

Tanta til Beate

05.07.2011 kl.22:09

Så flott at du blogger litt i ferien! Håper du får erstattet rullestolen din, ikke gøy med å få den som byggesett etter flytur.

Skriv en ny kommentar

hits