En glattbarbert ulv. Og morsom kylling!

I går hadde jeg en kjempefin dag i "storbyen" Trondheim. Hovedmålet var Rock'n roll Wolf på Trøndelag Teater, og det var en veldig bra musical! Forestillingen starta før den egentlig starta. Rar setning. Men det jeg mener er at skuespillerne varmet opp, sminket seg osv på scenen før forestillingen starta. Litt rart, men veldig kult også. Det er jammen meg mye rart de gjør før showet starter. Så kom regissøren (?) på scenen og jaget alle skuespillerne bak teppet, for nå skulle det begynne. Ulven ble igjen. Han forklarte alle (på en veldig barnevennlig måte) hva stykket handlet om, og at det var et eventyr og at han ikke var ulv i virkeligheten osv. Han opplyste også om at den hårete brystkassa hans var en brysthårparykk. For i virkeligheten var han nemlig glattbarbert. Thank you so much for that information!!..


Før det begynner. Skikkelig dårlig bilde...

Jeg stokoste meg under hele musicalen. Den var ikke som filmen i det hele tatt. Men det gjorde ikke noe. De hadde blant annet byttet ut noen dyr fra filmen med mer "norske" dyr, og noen dyr ble byttet ut for å skape et sterkere skille mellom gårdsdyr og villdyr (for sosantere: vi snakker "oss" og "de andre" ;).
Marianne Meløy spilte kylling, og herrlighet hvor jeg lo av henne! Faktisk var kyllingen og hønene det beste i hele stykket. Jeg ler enda når jeg tenker på dem. De hadde øvd inn "kroppsspråket" til rolledyrene sine så til de grader. Utrolig bra.


Hahaha. jeg ler igjen :)
(bilde fra trondelagteater.no)

Slutten var så over the top happy, at jeg måtte le da også. Alle dyrene sang en sang om at "mamma" er det første ordet man lærer seg, mamma får en til å føle seg trygg osv. Så bryter grisegutten inn og sier at det går veldig bra å bare ha en pappa som forelder også. Og kyllingen sier at det går også veldig bra å ha flere mammaer og ingen pappa. Og geitekillingene hadde tross alt bare èn mamma og ingen pappa. Også fikk de en "innvandrer" som far (les: ulven var villdyr). I tillegg så var det pretty obvious at det ene lammet var adoptert, for han var svart. Til slutt nevner jeg bare at villdyrene ble godtatt av gårdsdyrene(igjen, "oss" og "de andre" for de som kan den teorien), ja til et fargerikt fellesskap liksom, og de levde lykkelig alle sine dager. The end.


Snakker vi drama eller?
(bilde lånt fra p3.no)

Før teateret spiste vi middag på Sushiresturant. Jeg safe'a som vanlig med en happy hour meny. Det uventede var at misosuppa var totalt annerledes enn den bruker å være. Den var så sterk at det klødde i ørene. No kidding. Etter sushien måtte vi innom Dromedar for å kjøpe chillikaffe før vi trasket oppover til teateret. Jeg tok en chilli-iskaffe, nyyyyydelig! Dermed kunne jeg krysse av alle tingene jeg hadde tenkt å få med meg i Trondheim fra lista. Dromedarkaffe, sushi, teater og S&S (kjøpte bare kjolestoffet!!). Bonusen var at jeg også fant meg en shorts. Å finne en vanlig joggebuksestoff-shorts var nemlig ikke enkelt. Jeg fant, jeg fant på Cubus.

Takk for en super dag Vero!!
(jeg fikk teaterbilletten i bursdagsgave)
Da jeg kjørte hjemover til Levanger i ti-tida i gårkveld var det over 22 grader hele veien. Det har ikke akkurat vært kaldt i dag heller. I skrivende sekund (klokka snart midnatt) er det 22,2 grader utendørs. Snakker vi tropenatt eller?
Jeg tror jeg må ta meg en kald dusj før jeg hopper til køys.
Peace out!Aldri for gammel til å ha det gøy, osv ;)

3 kommentarer

Tanta til Beate

10.06.2011 kl.00:22

Nå gleder jeg meg enda mer til jeg skal se dette stykket! Så fin du var som geitemor og esel (?) Bra jobba på stoff og stil!! Det høres ut som du har hatt en fin Trondheimstur! :-)

Siri

10.06.2011 kl.09:48

Så moro! Den kommer til Nationaltheateret til høsten og vi har veldig lyst til å gå. Vi har forsøkt å få femår til å se filmen, men det var ikke noe gøy. Han liker ikke noe eller noen som er maskebekledt så jeg tror ikke teaterstykket heller vil være en suksess.

whitebite

11.06.2011 kl.00:55

Å! den skulle jeg gjerne sett! jeg eeelsker nemlig originalen!!

heldige du!

Skriv en ny kommentar

hits