Dagen vår, og snikreklame.

Siden hele bloggeverdenen syder over av sommerstemning for tiden (jeg leser visst ikke så mange blogger nord for trondheimsfjorden...) så kan jeg bare informere alle om at vi faktisk har hatt sol i trøndelag i dag også! Deilig det, etter 1 mnd med regn. I følge værmeldingen er det visst slutt på finværet allerede i morgen, derfor har vi tilbrakt hvert ledige minutt utendørs i dag. Jeg er faktisk i veldig fin form igjen, hurra! Jeg tror faktisk jeg svetta ut all sykdomsskiten (beklager, sikkert too much information for noen) natt til lørdag, for da jeg våknet var feberen borte. Var likevel veldig godt å bare ta det heeeelt med ro på lørdag.Alma kom hit i ellevetiden i formiddag, og etter at jeg hadde ordnet meg, så dro vi ut. Første stopp var hos nabojenta, der vi leverte tilbake to poser med låneklær og lånesko. I tillegg til et dåååååraskjørt som jeg har sydd. Hun skal få en kjole også, men jeg måtte forhøre meg om fargeønsker før jeg sydde den.
Anyways, jeg og nabomammaen tok med jentene til lekeplassen i byen, etter et stopp på Kiwi der vi kjøpte kanelboller og juicebokser. Vi måtte også innom kirkegården (den ligger midt i byen) for jentene ble plutselig veldig interessert i gravsteinene med alle blomstene. Vi besøkte grava til datteren til ei annen venninne av meg, og oldefaren til nabojenta. Døden er for tiden et veldig spennende tema for de unge damene, og spørsmålene haggler. Vi traff noen som kjente familien til nabojenta på kirkegården, og de spurte hvordan mormora hennes hadde det. "hu e ikke dø" ble svaret på det spørsmålet ;) 
Alma kommer også med mange gullkorn når det gjelder døden for tiden. Jeg vet ikke hvorfor, men om hun ser at kosedyrene ligger på ryggen med armer og føtter helt ut så blir hun helt fortvilet og sier; "åh nei! Den e !!!".Etter parklek og kanelbollespising måtte det bare bli en is på torget på hjemveien. Jentene ble med hjem hit og fortsatte leken i hagen. Mammaene satt i sola og drakk kaffe og te. Da besøket dro tok vi turen til Dodo der vi fikk middag. Så var det straka vegen heim til kveldsbad og kos i sofaen før vi leste ei bok i senga og Alma sovna på sekundet da jeg slukka lyset. Nå sitter jeg og super Pepsi Max med ryggen til kjøkkenbenken så jeg ikke ser hvor forferdelig det ser ut der. Det er egentlig ikke så lurt å utsette tømming av rene kopper fra oppvaskmaskina i 3 dager. Da hoper det seg opp på benken. Om jeg skulle bygget meg hus eller skulle kjøpt ny leilighet, så er det en ting som hadde vært uaktuelt; åpen kjøkkenløsning der man ser alt rotet uansett hvor man sitter i stua. For de som alltid har ryddig kjøkkenbenk er det sikkert kjempeflott. Men for sånne som meg; det er no skit!Hurra, nå begynner "In her shoes" på TV3, en finfin grunn til å ikke rydde.
See ya!

(også fikk jeg lurt inn bilder av de nyeste plaggene i sommerkolleksjonen min! er det dette som kalles snikreklame?? :)

4 kommentarer

whitebite

05.06.2011 kl.23:49

enig! fatter ikke alle dem som på død og liv MÅ ha åpen kjøkkenløsning!! rot er èn ting, men hva med matlukten! og oppvaskmaskinbråk!

osv osv.jajaja. Enig, ihvertfall.

Du lager de skjønneste klær! Eplabutikk??

Tanta til Beate

06.06.2011 kl.00:31

Vet du hva? Du syr såå fine klær! Hadde jeg hatt en liten jente skulle jeg gjerne bestillt en kjole! (Jentene mine er nok litt for store for de søte plaggene - 22, 21 og 19, hihi!!)

Guro

06.06.2011 kl.09:15

Takk jenter! :)

Kunne gjerne sydd til andre, men dessverre så holder ikke symaskina mi til det formålet. Jeg kan leve med litt "uryddige" sømmer, men jeg kunne aldri ha solgt et plagg uten at det var perfekt.

Etter sommeren skal jeg kikke rundt på bruktmarkedet og se om jeg finner ei rimelig maskin. Da kanskje :)

Cecilie von der Ohe

06.06.2011 kl.11:39

Jeg likte også veldig godt å besøke kirkegårder da jeg var liten.

Skriv en ny kommentar

hits