En afrikansk give away!

I fjor hadde jeg en give away, gibort, basar, lotteri, kall det hva du vil, på bloggens bursdag, 23 april. I år feiret den faktisk 5 årsdag! Nesten et jubileum det. Da jeg opprettet bloggen min var det sannelig ikke mye til bloggemiljø her til lands. Det eneste bloggesamfunnet jeg visste om var weblogg.no (senere omdøpt til blogg.no), og bloggerne der bestod for det meste av nesten-kjendiser (sånne som ledet chatteprogrammer på tv, messtv osv) og noen få andre "vanlige" bloggere. Det var Yngvild som leder meg inn på ville veier, hun er virkelig en bloggepionèr! Det var først for et par år siden at bloggemiljøet eksploderte og blogspot har kommet til i tillegg til blogg.no, som de største bloggplattformene. Jeg tror mange synes at blogg.no er for fjortiser og blogspot er for de mer seriøse. Sånt ler jeg høyt av. Tullprat.

I starten blogget jeg på....trøndersk :) Det var en reiseblogg, opprettet kun for å holde familie og venner oppdatert om ghanaturene mine. Jeg holdt på med bloggingen frem til jeg kom hjem fra Ghana siste gangen, sommeren 2007. Så ble det ikke så mye før Alma var ca ett år (tror jeg, gidder ikke å se gjennom arkivet). Da startet jeg så smått opp igjen, men hvis dere blar dere gjennom arkivet, bloggen bærer et veldig tydelig preg av at jeg ikke heeelt visste hvordan type blogg det her skulle være. Mange (veldig mange!) av innleggene er rett og slett elendige. Haha, ler når jeg ser hva jeg skrev. Men etterhvert så synes jeg at jeg har funnet "min stil", og kommer nok ikke til å endre innhold nevneverdig i tiden fremover.

Men, det jeg skulle frem til var at siden jeg....kremt...glemte(!) å ha en give away på bloggebursdagen så tar jeg heller en Ghana give away, siden vi tross alt reiser dit om en og en halv uke.

Hva kan man vinne? Tja, si det? :) Premien blir noe jeg finner på det store markedet Makola i Accra (hovedstaden). Det kan være alt fra figurer, ghanapepper (krydder), klær, stoffer, perler, instrument, veske, smykke, eller kanskje ghanesisk brennevin (neida;)?? I det store og det hele så finner man hva det skulle være på slike markeder.


Eller hva med en paraplyhatt? Kjole for mannfolk?

Hvis dere vil være med på ghanagiveawayen (wups, der ble det slått sammen til ett ord) så skriv en kommentar under dette innlegget. Jeg trekker en vinner søndag 12 juni.
Skriv gjerne hva dere ønsker dere, kanskje jeg finner det dere har lyst på?  Og ikke la fantasien stoppe dere, man finner virkelig alt på markedene der :)
Jeg sender premien i posten når jeg kommer hjem, altså etter den 16 juli. Som er ei helg. Så vi sier uka etter da.

Måtte den beste kvinne (eller mann) vinne!

14 kommentarer

04.06.2011 kl.18:47

Hei Guro

Det hadde nok ikke passet helt å hekle der nede nei....garnet hadde nok blitt ganske svett etter hvert:))) Men sånn som været er her nord passer det helt utmerket. En skikkelig innehobby.

Ganske snart er det ett år siden jeg kom hjem fra Ghana. Jeg var der i tre måneder, og arbeidet på et sykehus i Tema....om du er litt kjent. Tilbake i Norge var jeg ganske klar på at det skulle bli maaaange år til jeg dro tilbake dit, men etter som månedene har gått har jeg ofte drømt meg tilbake :o)

Vi hadde en del fritid og fikk dermed reist nesten fra kyst til kyst, men ikke noe nordover i landet.

Siden du er på tur til Ghana snart må jeg kikke innom bloggen din, om du blogger derfra da....

Kanskje det blir bilder fra noen kjente plasser.

Ha en fortsatt god helg...og GOD TUR til Ghana

Hilsen Hilde

marita

04.06.2011 kl.18:55

Gratulera med overstått 5 års dag på bloggen!! :) Eg og laga min første blogg på vgb i 2006 (den er framleis ikkje sletta fra verdsveven, men burde nok ha vert det), men hoppa litt hit og dit før eg slo meg tilro med den bloggen eg har no.

Også vil eg sjølvsagt vere med på Ghanagiweaway! Men kva eg ville hatt om eg er så heldig å vinne? Eg ana ikkje! :)

Joakim

04.06.2011 kl.19:26

meg vil vinne!!! og jeg vil vinne perler eller stoff til mammaen min, evnt en regnhatt eller kjole til pappaen min:)

håper du trekker meg, sidden jeg er en sånn fin liten pus.

ps gratulere med sånn bloggbursdag på etterskudd:)

04.06.2011 kl.21:50

Grattis med 5års dagen på bloggen! Du har holdt på veldig lenge. Hvordan finner du inspirasjon til å skrive?

Ønsker dere en riktig god tur til Ghana! :)

Mona

04.06.2011 kl.22:41

Gratulerer med 5 årsdag! Ønsker meg stoffer eller krydder (tror jeg...)

Eller kanskje noe musikkinstrument fra Ghana hadde vært kult-ialefall hadde barna syntes det ;0)

:0)Kos dere i Ghana og god tur (om vi ikke snakkes før)!!!

Tanta til Beate

05.06.2011 kl.00:28

Gratulerer med overstått femårsjubileum!

Jeg liker bloggen din så godt fordi den er jordnær og koselig.

Du beskriver hverdagens små og store utfordringer på en billedlig måte og

krydrer det hele med fine fotos. :-)

Brum

05.06.2011 kl.01:20

WANT! Pepper!

Pia

05.06.2011 kl.21:28

Grattis! Fem år! He he, ikke mange som tenker over at det er en weblogb man har...

Hmm, hva kan jeg ønske meg fra Ghana, da? Jeg har en del flotte Afrika-ting som jeg veldig ønsker å få fram i lyset i nyhuset. Og så har jeg en del smånips som jeg ikke synes er så stas...

Skulle du dratt til Tanzania, ville jeg ønsket meg flere tingatinga-bilder. Har et stort, som jeg synes er flott. Da vi bodde der, synes jeg tingatinga-greier var glorete. Men nå synes jeg det er kult. Kanskje jeg får ønske meg noe krydder? Mest til eldstesønnen.

Sissel Grendahl

06.06.2011 kl.00:21

Gratulerer med jubileet, dette vil jeg gjerne være med på :-) nydelige kjoler du har sydd i helga, blir fint for Alma å ha ny kolleksjon til turen.

Sissel

Vero

06.06.2011 kl.12:25

Ævåvilværme! Æ ønske mæ et stoffstykke me ghanapreg, men som itj e helt "Joe" (du skjønne ka æ mene vil æ tru!). Innbakt i premien så ska da det hær stoffstykket syes om te et skjørt te mæ. Men du må sy. Kravstor æ sjø :)

Hurra for at du har holdt ut i bloggbransjen længer enn undertegnede, det vart en kort affære for min del ;)

Veronica

07.06.2011 kl.17:55

Haha for noen bilder!! Jeg elsker å teste ut nye matvarer - så da må det bli noe lovlig/trygt å dra med seg hjem for min del. God tur!

Og du glemmer da virkelig Wordpress :) Kanskje ikke SÅ stor i Norge, men meget stor internasjonalt synes jeg. Og Wordpress er den mest stabile bloggtjeneste etter min mening :)!

Aud Jorunn Løvehaug

07.06.2011 kl.22:58

Hei

Kan man bare være med hvis man har en blogg? I alle fall, jeg er innom bloggen din i ny og ne, for du skriver godt og det er morsomt å lese. Det var særlig spennende å lese fra dine turer til Ghana, dit har jeg faktisk veldig lyst til å reise. God tur til dere! Det må være superspennende å reise dit igjen, og nå med Alma!

Hilsen Aud Jorunn Løvehaug

Villblomsten

08.06.2011 kl.09:49

For en artig GiweAway :-)

Hva jeg ville vunnet , om jeg vant ..

Ett stykke stoff kanskje ?

eller en sånn som han har på seg på bilde ?

God tur :-)

Elisabeth, Innerst i veien

13.06.2011 kl.00:30

Uææææææ, jeg har klart å glippp av denne! Gratulerer så mye med 5 år, bra jobba!

Hva jeg ønsker meg fra Ghana? Fristende å si stoffer. ☺

Skriv en ny kommentar

hits