En gledens dag med masse skryt.

Dagen i dag har vært en gledens dag, jeg har fått innvilget søknaden min om å få ny bil. Juhuu! Nå er det bare å vente på å bli innkalt til utprøving. Noe som sikkert skjer etter sommeren. Bilen min er blitt så gammel (12 år i år) at den har begynt å bli ganske så dyr, sånn reparasjonsmessig sett. Senest i mai måtte jeg skifte bremseklosser. *Swosj*, og der fløy 1600 kroner ut av (bil)vinduet. Not juhuuu.

I tillegg har jeg vært på foreldresamtale i barnehagen i dag, noe som alltid er kjempespennende. Alma fikk bare gode skussmål, stolt mamma! I tillegg til å skryte av eget barn, benyttet jeg også anledningen til å skryte vilt og uhemmet av personalet. Når noen gjør en god jobb fortjener de skryt, og barnehagen til Alma er virkelig den beste! De voksne der tar seg jo av snuppa mi halve dagen, klart de fortjener skryt når de gjør en så bra jobb som de gjør. I en hektisk hverdag er det lett å glemme å gi noen fine ord i hente- og bringesituasjonene. Men på foreldresamtalene er det god tid til sånt :)Alma fikk forresten en meltdown da jeg kom til timen min i barnehagen. Rutiner er til for å følges, og mamma skal jo slettes ikke komme klokken ett, gå inn og snakke med ped.lederen alene, for så å dra igjen. Når mamma kommer skal man være med hjem, basta!... Det var en så til de grader meltdown at det var bare å ta med seg snuppa hjem klokka halv to :) Hun var trøtt. Så smokken, kaninen, sofa, skål med kjeks, vann, pledd og pippifilm gjorde susen. Jeg fikk rydda kjøkkenet mens hun sløva på sofaen, og etter middagen gikk vi ut på verandaen og prøvde å rydde litt utenfor. I tillegg så mistet jeg stemmen. Jepp. Du leste rett. Plutselig, virkelig plutselig, ble jeg hes. Så ble det bare verre og verre. Bra tima at jeg skulle på styremøte i borettslaget i kveld... (jepp, har blitt både vara i styret og medlem i valgkomiteen, "noen" glemmer visst støtt og stadig at ordene "nei takk" finnes) For å si det sånn, stemmen ble ikke bedre av snakking i nesten to timer. Nå er den faktisk helt bortevekk. Kjenner faktisk ikke andre symptomer, så krysser fingrene for at det er et blaff. Av noe.I morgen får vi storfint besøk fra Trondheim, så nå må jeg rydde litt her. Gangen er førstepri. Så kommer syrotet mitt på stua. Jeg sydde den fine kjolen på mandagskvelden, hadde bare skråbåndet nederst på kjolen igjen, og så slo maskina seg vrang... Helt siden den ble kjøpt, har den vært umulig å ha med å gjøre når det gjelder stramheten på over- og undertråd. Sømmene blir aldri 100%. Jeg hadde jo maskina på totaloverhaling for et halvt år siden og har ikke sydd fryktelig mye siden det. Så jeg tror rett og slett det er en kjempesvakhet ved akkurat den modellen. På mandag var plutselig overtråden superstram, og det var bare å trekke den ut fra stoffstykket når man hadde sydd en bit. Jeg blir gal! Ingenting funker når jeg prøver å fikse det. Akkurat nå hater jeg symaskina mi!!! Det er faktisk en av årsakene til at jeg ikke syr  klær til andre enn oss selv heller, sømmene blir aldri så fine som de skal være. På sykurset fikk jeg jo til slutt låne ei maskin. Jeg vil ha nyyyyyyyy.....
Kjolen henger her enda med et knallgult skråbånd knappenålet på. Håper maskina bli mer samarbeidsvillig før vi reiser på ferie.

Men ferdig med sutringen nå altså, det er jo tross alt en gledens dag, fortsatt :)
Gleden blir enda større når jeg får en ryddig gang, så det er vel bare å sette igang.
See ya!

(PS! har helt glemt "finn 1 feil-innlegget mitt. Det var forøvrig et totalt mislykka innlegg, for den ene feilen jeg så, var jo bare en av uttallige feil... Det jeg mente var at det er ei vinterkrukke blomsten sto i. Snøkrystaller. Var den eneste jeg hadde. Men så kommer jo dere med "hvor er det blå?" "blomsten er en uteblomst" osv. Og ja, jeg innrømmer det. Dere har rett i alt. ;)

6 kommentarer

Sissel Grendahl

01.06.2011 kl.22:47

Så trivelig dag da :-) det er vel helst vi i barnehagen som skal takke for at vi får låne barnet (det mest verdifulle dere har) hver dag, det er herlig det.

Symaskina di ja, høres ikke god ut, men som du vet har jeg mer en ei maskin så du kan gjerne få låne ei maskin av meg , den står der bare og samler støv.

Ønsker deg ei god og trivelig langhelg, med eller uten stemme..

Her i heimen e det slapp off ikveld med Pepsi Max og potetgull, selvsagt den extra store posen sørlandchips.

Klem til Alma fra mæ.

Sissel

Elisabeth, Innerst i veien

01.06.2011 kl.23:04

Juhuuu til ny bil! Og gratulerer med gode tilbakemeldinger på foreldresamtalen. Og jeg kan tenke meg at personalet opplevde dagens høydepunkt også, er nok ikke alle som husker på å skryte av dem.

Iselin - mommy, fashion.

01.06.2011 kl.23:23

Du har en helt nydelig datter!

Jeg syns du er utrolig sterk, som klarer å ta deg av din datter samtidig som du sitter i rullestol :) Du er et stort forbilde :)

Tanta til Beate

02.06.2011 kl.10:44

Åh, gratulerer med at du får ny bil snart da! :-)

Og takk for svar på "finn en feil!"

Cecilie von der Ohe

02.06.2011 kl.14:12

En 12 år gammel bil er nok moden for å byttes ut ja. Jeg håper du blir fornøyd med den nye.

whitebite

03.06.2011 kl.22:11

gratulerer med ny bil!!

herlig!

Skriv en ny kommentar

hits