Helgas produksjon.

I helga hadde jeg barnefri fra lørdag til søndag. Det var godt det. Alma ble hentet rundt tolv på lørdag, og så snart hun var ute av døra så tok jeg frem stoffhaugene mine. Nå var det min tur til å prøve meg på kjolen fra boka "barn igjen". Som alltid når jeg syr en nytt mønster, så grubbler jeg over ting og tang 2/3 av tiden det tar meg å lage plagget. Raglanermer har jeg aldri vært borti før. Det gikk greit. Skråbånd som løpegang på innsiden av plagg til å tre strikk i, heller aldri vært borti. Det gikk også greit. Skråbånd utenpå plagg (eller i kanten da, for å være helt nøyaktig), det gikk ikke så bra. Dermed droppet jeg det.

Jeg holdt ut helt til søndag kl 16. Da hadde jeg fått ferdig disse tingene.


Forklaring:
Det store bildet: Kjole med lommer. Lommene ser veldig ulike ut i størrelse på bildet, men jeg lover, de er nøyaktig like store!
Det lille bildet øverst: mamelukker. Tenkt til å brukes til kjolen.
Det lille bildet i midten: en shorts. Som ser ut som en bleieshorts, men den er helt ok på.
Den lille bildet nederst: Dååååååååraskjørt ;)

Det gule smårutete stoffet er et dynetrekk kjøpt på Fretex på Nardo like før påske. Det er bare helt utrolig mykt og godt! Skal lage meg trekvartbukse i samme stoff. Blir gulle god å ha på ferie.

Nå skal jeg sy meg bukse av et fiiiint blomsterstoff. Faktisk så snakker vi om det forsvunne stoffet (som jeg skrev om for noen innlegg siden). Hvordan det dukket opp nekter jeg å si, det er for flaut (true story). Men stoffet var enda finere enn jeg trodde, skulle ønske jeg hadde kjøpt mer!

Fin mandagskveld til dere!

PS! Give awayinnlegget under her er oppdatert! Enda flere fine ting å vinne! :D

11 kommentarer

littlesister78

30.05.2011 kl.21:24

Ntnaww...så søte klær!!
Må si du er flink :o) Hvor finner du oppskriftene?
Fikk lyst til å sy til frøkna på 5mnd her nå ja :o)

Cecilie von der Ohe

30.05.2011 kl.21:37

Så gøy det må være å kunne gå rundt i sine egne hjemmelagde kreasjoner. For min del blir det bare masseproduserte klær. Jeg har ofte tenkt at jeg skulle ønske jeg levde i gamle dager, for da gikk man til sydame og tok mål og så fikk man lagd sine egne personlige klær. Før i tiden var det kjøpeklær som var status så hadde jeg levd da, ville jeg nok vært misunnelig på dem som hadde råd til det.

Pia

30.05.2011 kl.21:46

Så flotte klær! Og du undervurderer kanskje leserne og deg selv ved å forklare at det f.eks er en kjole med lommer vi ser? Du har jo blitt flink!

Guro

30.05.2011 kl.21:57

Takk :)

Pia: haha. ja, men jeg synes den ser så liten ut på bildet. Folk kunne jo tro at jeg hadde laget en skarve bluse, når det er en kjole!! ;)

marita

30.05.2011 kl.22:20

Så mykje fint! Jammen er du flink Guro ;)

Elisabeth, Innerst i veien

30.05.2011 kl.22:51

For en super kolleksjon!!! Skråbånd som løpegang, sier du...hmmm. Ble jo veldig nysgjerrig på hvordan det bortkomne stoffet dukka opp. Lå det f.eks. midt på stuebordet?

Hobbyvimsa

30.05.2011 kl.22:59

Heisann!!

Så gøy at du vil delta på min Give away,masse lykke til!!

Herlige kjoler du lager,så flink du er:)

Ha en fin ny uke!

Klem Linda:)

whitebite

30.05.2011 kl.23:11

helledussen!!! så mye fint du har sydd! jeg blir så imponert...

;o)

31.05.2011 kl.01:47

Dette var fine klær! Du er virkelig flink!

Kathrine

31.05.2011 kl.13:59

Så flink du er! Jeg blir like imponert hver gang noen klarer å trylle frem sånn flotte kreasjoner på symaskinen sin. Min står nemlig i et hjørne på hobbyrommet og ler av meg...

Veldig koselig at du vil være med på give away'n min. Lykke til!

Yngvild

31.05.2011 kl.18:31

æ kan godt fortelle korsn stoffet dukka opp! Mot å holde tett, ønsker æ mæ en sånn der bukse til Ghana-turen, æ å! :D

Skriv en ny kommentar

hits