It's raining... fabrics!

Å hvor disse dagene flyr for tiden. Jeg rekker jo ingenting. Bare litt av alt.
Hjemmekontor, frivilligjobb og reiseforberedelser tar hele døgnet mitt. I tillegg til Almakos om ettermiddagene såklart. En hyggelig ting er at det den siste uken har drysset ned med pakker i postkassa mi, alle fra eBay-selgere. For å si det mildt, jeg gikk på en gedigen eBay-smell uka før 17. mai. Det høster jeg godene av nå. Stoffer, polkadottskråbånd og knapper havner i postkassa mi hver dag, og jeg kjenner at det er fryktelig vanskelig å holde seg unna nettsiden. Er man først inne så er det gjort.

Feks i formiddag. Når man handler på eBay er det viktig å legge igjen feedback til de man handler fra, slik at andre ser at det er en bra selger. Gjør man det legger i tillegg selgerne igjen feedback om meg, så andre selgere ser at jeg er en troverdig kunde. I dag hadde jeg intet mindre enn 13 feedbacks jeg måtte legge inn (og ja, det er for en lang periode, jeg har vært feedbacksløv...). Når man logger seg inn på eBay så er eBay så fryktelig snille at de på bakgrunn av mine siste kjøp og de siste gjenstandene jeg har sett på, lager en "Recommendations for you" liste, med bilder, som de slenger inn på fremsida si. De treffer usannsynlig bra med spådommene sine. Jeg liker som oftest det jeg ser.

Av den grunn har jeg visst lagt inn et par bud på noen knapper fra Sør-Korea. Kjære lesere, gå gjerne inn på eBay, søk på buttons og out bid meg! Nå er det ikke snakk om større summer enn 1,5 dollar (gratis frakt), så dette har dere råd til!

I kveld skulle jeg ta bilde av stoffene som har ankommet heimen den siste uken, og det endte med at et stoff er meldt savnet! Fader! Jeg kan ikke fatte og begripe hvor jeg har lagt det. Og det irriterer meg noe helt grenseløst at jeg ikke husker det. Det er liksom ikke mange plasser det kan være.
Inntil jeg finner det, her er et bilde stjælt fra eBay:


Dette er kanskje det "roligste" stoffet jeg har kjøpt. Resten er litt mer knæsjt :)


Jeg hadde igrunnen ikke en plan i bakhodet da jeg kjøpte disse stoffene. Så nå blir det spennende å se hva de blir til. Jeg har satt bort Alma fra lørdag til søndag. Jeg satser på at sying vinner over soving, og da skal jeg ikke gi meg før jeg har hvertfall 3 plagg ferdige!

Nå er det nattan her. Jeg kommer sikkert til å drømme om det savnede stoffet mitt i hele natt. Arg, hvor er du, stoff?!
(Sleng gjerne ut tips til hva dere ville ha laget av stoffene på bildet!)

5 kommentarer

Pia

26.05.2011 kl.13:22

Ha ha, du har blitt lik Elisabeth! Lykke til med søm!

Cecilie von der Ohe

26.05.2011 kl.15:55

Jeg har aldri handlet noe på nettet. Jeg foretrekker fysiske butikker hvor jeg kan prøve og kjenne på produktene.

Tanta til Beate

26.05.2011 kl.20:08

Fine stoffer! Skal bli spennende å se hva du lager.

........og kan du si svaret på "finn en feil?"

Yngvild

26.05.2011 kl.20:11

æ vil ha en kjole til Eline :) Ska du sy på lørdag du ja, æ kommer og bærer med symaskin og datamaskina di (til Eddy) på lørdagskvelden æ, viss du vil besøk mæ :) hehe

Shy B

27.05.2011 kl.11:48

Åh! Det er så irriterande når ein ikkje veit kvar ein har gjort av saker og ting.

Lykke til med sying!

Skriv en ny kommentar

hits