Lange sløve dager.....

Så var den her da, sommerferien. Mistet nesten troen på at den skulle komme ei stakket stund midt i mai.. Men nå er alle eksamener, både skriftlig og muntlig gjennomført, og alle innleveringer er unnagjort. Helt ubeskrivelig deilig!! Prosjektbeskrivelsen ble godkjent, så nå mener NTNU at jeg "får lov" til å dra på feltarbeid. Er ikke til å stikke under en stol at samarbeidet med instituttet har vært helt rævva siden vi begynte på master i høst, skal ikke grave dypere i den saken her på bloggen, men jeg sier det bare, makan til oppførsel fra universitetsansatte har jeg aldri vært borti før!!
72936-12
En god nyhet er at jeg faktisk har kjøpt flybillett!!! Avreise er nå satt til 13 august. Yngvild er skeptisk til datoen, et ulykkestall visstnok, mens min skepsis ligger mer i det at vi faktisk skal mellomlande i Nigeria. Er ikke særlig høy i hatten når det gjelder flyturer fra før, og nå ser jeg bare for meg at flyet blir stormet av nigerianske olje-terrorister som kaprer det. Men som Yngvild sier, de er jo ikke så slemme for de setter jo fri gislene sine uskadde etter ei stund. Jah.. Hjalp veldig Yngvild!!

Har forresten vært på fest til Yngvild der jeg traff to ghanesere. Fikk praktisert de få glosene jeg kan på Twi, og fikk selvfølgelig høre at jeg uttalte ALLE ordene feil.... Men fikk god opplæring i hele alfabetet, så nå starter jeg på "Ma Yensua Twi" (Let's learn Twi) med nytt mot. 
Hadde også en oppklaring med Ed fra Ghana angående min store frykt for slanger.

Guro: Ed, it doesn't excist snakes in Ghana, right?!72936-11
Ed: ehh, actually it....
Guro: there are no snakes there, right?!!?!?
Ed: (flakker med øynene og ser på Yngvild for hjelp)
Guro: you are not telling me there are snakes in Ghana?!?!?
Ed: well.... no???
Guro: Yes, I knew it. :D
Yngvild: Guro, be real, off course there excists snakes in Ghana
Guro: Nooooo, Ed told me it doesn't, and he's a local!!!
Ed: there might be someone in the jungle.....
Guro: What!?!? 
Ed: I'm quite sure that you don't even notice them.
Guro: You are NOT telling me that there are snakes in Ghana?!?!?!!?
Ed: ehh, no..... ??
Guro: hah, knew it!

Konklusjon: Det finnes ikke slanger i Ghana, jeg kan sove godt om natten!! :D

Nå har vi hatt hele tre dager med sol her i trøndelag, så jeg har greid å blitt solbrent. Var på stranda med Marita og Hanne i hele går, kjente til og med på vanntemperaturen. Den var ikke helt på topp enda...Nå er det selvfølgelig blitt overskyet, bor en i trøndelag lærer en seg å utnytte de få soldagene en har til rådighet! Har sinnsykt mye fritid for tiden, veldig uvant, og blir nesten litt rådvill, hva skal jeg gjøre??
Har jo endel "småplukk" igjen å ordne til turen,
så skal vel få dagene til å gå.
72936-13
Neste punkt på programmet er å finne en leilighet å bo i, må helst ligge sentralt i Accra og ha to soverom. Noen tips????:)
Også er det ikke til å komme unna at jeg snart må begynne å teste ut de fryktinngytende Lariam-tablettene.... 
Fortsettelse følger......


  

12 kommentarer

13.06.2006 kl.14:46

jeg vil være med i kofferten din... som kose dyret kan jeg gå under...., jeg vil på stranden!!!

Vero

13.06.2006 kl.17:01

Interessant den der samtalen ang. slanga...i Bradt-guiden min står det på side 87 at:"..." nei, trur itj du vil hør det... ;) muahhahaha

Cecilie B

17.06.2006 kl.00:59

Hehe, *flire litt av samtalen* :) Æ tror ikke at du kommer til å se nån om du ikke har lyst til å se nån :)

Miriam

18.06.2006 kl.22:24

Heia!Har prøvd Lariam no æ også (va skeptisk) men det har gått helt bra til no, tok første tabelett for fire dager siden. FÅr krysse fingran for at det går bra med dæ også! :)GOd sommer!

Knudsen

19.06.2006 kl.09:46

good point, cecilie. Gud ka ska æ gjøre me den her hysteriska berta? hihihi...

Me again

19.06.2006 kl.09:47

de eneste slangan du kommer til å se, e i Lariam-drøm/hallusinasjonan dine forresten...og dansende babya i myggnettet! Muha,. nu har æ det arti!!

Guro

19.06.2006 kl.10:33

Lene h:hvis du hadd sett lista mi over alt æ ska ha med, så hadd du itj spurt om å få vær med i kofferten...Miriam:æ grue mæ skikkeli t den lariamen, ska t legen å få resept i dag... men godt å hør at det går an å gå bra!:)Æ har bestemt mæ for å ha det standpunkt at det IKKE finnes slanga i Ghana, dermed BASTA!Å veronica, not very helpful comments!!

Hanne

19.06.2006 kl.23:43

haha, tippe d e masse slanga i Ghana... Du bli sikkert drept, minst en gang! hoho

Ole Ø

24.06.2006 kl.21:59

da broren t sebastian va i togo komm d slanga i senga t dæm som bodd på naborommet, ENJOY GHANA! P.s togo e nabolandet t ghana.

Miriam

24.06.2006 kl.23:04

Hei igjen:)Æ drar på tirsdag, e absolutt ikke lenge til! Og har seff ikke gjort nokka enda... Så blir pakking og styr dagen før el no, regne æ me...;) Og det går enda bra me mæ og Lariam'en. Enn me dæ?

Guro

24.06.2006 kl.23:48

Oi, så spennende! Hadd æ hatt tre daga t æ sku reist hadd æ vært helt spinnvill!:) Æ har itj prøvd lariamen enda, fikk resept på fredag, har itj henta den ut enda....

Cecilie B.

28.06.2006 kl.12:39

hellu :)Æ drar 5.juli :) 1 uke ijænn :)

Skriv en ny kommentar

hits